Ce sa faci si ce sa nu faci in sezonul Racului. ATENTIE mare la punctul 5! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce sa faci si ce sa nu faci in sezonul Racului. ATENTIE mare la punctul 5!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Ce sa faci si ce sa nu faci in sezonul Racului. ATENTIE mare la punctul 5!
Ce sa faci si ce sa nu faci in sezonul Racului

Ia-ti o cutie de servetele si albumele foto – esti pe cale sa devii sentimental in timpul sezonului Rac, care cade intre 21 Iunie si 22 Iulie. Asteapta-te ca semnul de Apa sensibil sa se joace cu corzile inimii in timp ce ne deplasam cu gratie prin acest sezon cu aceste lucruri pe care sa le faci sau nu.

Ce sa faci: Fii deschis catre noi inceputuri

Sezonul Racului incepe in timpul solstitiului de vara, prima zi de vara. Schimbarea de anotimp este un nou inceput, deci este un moment minunat sa lasi in urma lucruri care nu iti mai servesc – gandeste-te la vechi obiceiuri sau relatii – pentru a face loc noilor lucruri in viata ta.

Ce sa nu faci: Nu lasa emotiile sa te controleze

In timp ce esti in acord cu emotiile tale este un act de curaj, fiind destul de tipic sa te emotionezi in timpul sezonului Rac. Fii constient de felul in care raspunzi emotiilor tale sau ale celorlati – evita sa lasi emotiile sensibile sa ia deciziile.

Te mai poate interesa: Incepe sezonul Racului 2022! Cum se vor descurca zodiile sub dominatia emotiilor Racului in contextul noilor energii?

Ce sa faci: Decoreaza-ti casa

Racul este despre familie si acasa. Intra in spiritul Racului si focuseaza-te pentru aducerea de mai multa frumusete si comfort in sanctuarul tau. Ca este vorba despre reanjarea spatiului tau sau despre vizitarea unui magazine de antichitati, este un bun moment sa-ti onorezi casa oferindu-I acel extra.

Ce sa nu faci: Sa fii incapatanat

Ateapta-te la ceva rezistenta si putina incapatanare cand Marte, planeta care guverneaza pasiunea si impulsurile, se intra in stabilul Taur in 4 Iulie. Incapatanatul taur este cunoscut pentru a fii de neclintit in fata greselii, deci ia in considerare sa faci niste compromisuri si sa ai o minte deschisa.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 21/06/2022