Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 7 iunie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 7 iunie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 7 iunie 2022
vibratia zilei 2 iulie 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

„Cum putem să ne creștem copiii care sunt senzitivi în modul cel mai benefic pentru ei?” Ca părinte, tu nu ești responsabil doar pentru tine însuți în aceste vremuri în care trecem prin procesul Ascensiunii, ci și pentru copilul/ copiii tăi. Și mulți părinți simt o presiune foarte mare pe umerii lor din acest punct de vedere, pentru că nu știu ce au de făcut, nu știu cum pot să-și ajute copiii în acest sens.

Eliberați-vă de această povară/ presiune pe care o simțiți!

Copiii voștri v-au ales (la nivel de suflet) ca să le fiți părinți; a fost alegerea lor, nu a voastră. Ei au știut că voi sunteți capabili să îi ajutați să treacă prin acest proces energetic intens, au știut că sunteți părinții cei mai potriviți pentru ceea ce își doreau să experimenteze în această viață. Au știut că sunteți capabili să îi ghidați/ asistați la nivel energetic (pentru că pe ei îi interesa ghidarea la nivel energetic, nu o ghidare la nivel rațional/ logic). Nu vă mai simțiți împovărați de dorința de a fi părinții perfecți, de a-i ajuta să treacă prin copilărie/ viață/ procesul Ascensiunii cu cât mai puține «vânătăi».

Copiii voștri vor avea parte de vânătăi, că vreți sau nu vreți, că vă place sau nu vă place; o să cadă, o să fie răniți, ca oricare dintre noi.

1. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru copiii voștri, indiferent ce vârstă au ei (că au 3 ani sau 16 de ani) este să fiți autentici, să vă rostiți adevărul, înțelegând, în același timp, că deși este posibil ca ei să aibă o altă perspectivă asupra lucrurilor decât voi (să aibă alte idei/ un alt adevăr), la nivel energetic, copiii primesc mesajul vostru. Poate că nu îl recepționează acum, dar îl vor recepționa foarte clar la un moment dat, în viitor. De ce spun asta? Pentru că acei copii v-au ales pe voi ca părinți, nu pe alții. Copilul v-a ales ca părinți pentru acea conexiune energetică ce urma să se stabilească între voi, pentru energiile pe care urma să le preia de la voi. Așadar, chiar dacă în prezent copilul vostru are alte idei decât voi, chiar dacă nu înțelege ce spuneți voi legat de procesul Ascensiunii, continuați să vă manifestați la modul autentic, continuați să vă rostiți adevărul; și nu faceți asta încercând să-l convingeți, să-l determinați să-și schimbe opiniile, să-I forțați în vreun fel să vă adopte adevărul. Permiteți-i copilului să-și rostească propriul adevăr, respectați-i adevărul și în același timp, rostiți-vă și voi adevărul. Faptul că voi vă rostiți adevărul îl activează la nivel energetic (chiar dacă el nu este conștient de asta), îi susține la nivel energetic.

2.Ascultați-vă copiii. Faceți asta fără a-i judeca pentru opiniile/ adevărul lor, fără a fi atașați de ideea că ei „trebuie” să fie într-un anumit fel, „trebuie” să creadă anumite lucruri, „trebuie” să aibă aceleași valori/ principii ca ale voastre. Ascultați-i și iubiți-i necondiționat, indiferent la ce nivel de vibrație se află, indiferent ce opinii au, indiferent dacă ei cred în procesul Ascensiunii sau nu. Acceptați că este posibil să le ia ani de zile până când vor înțelege despre ce vorbiți voi. Poate că ei nu înțeleg acum ce spui tu despre senzitivi, despre niveluri de vibrație/ Conștiință; nu contează, îi iubești indiferent ce cred ei și continui să îți arați propria Lumină, rostindu-ți adevărul, chiar dacă ei nu cred o iotă din ce spui tu. O faci cu Iubire, cu compasiune, cu empatie.

Pentru că această atitudine și Lumina pe care o emani vor spune mai multe decât orice cuvinte ai folosi.

Copiii tăi te-au ales ca părinte, între voi există un contract la nivel de suflet, ei îți vor simți energia, chiar dacă temporar, mintea lor nu înțelege ce spui tu. Ascultați-vă copiii când vă vorbesc, respectați-le opiniile și atunci când considerați necesar, împărtășiți-le și propria perspectivă asupra acelor situații, ajutându-i să vadă lucrurile și din alt punct de vedere. Permiteți-le să accepte sau să respingă perspectiva voastră. Treaba voastră nu este să-i faceți pe copiii voștri să se schimbe după cum vreți voi. Treaba voastră este să vă exprimați propriul adevăr și să permiteți fiecăruia (inclusiv propriilor copii) să își exprime adevărul său; treaba voastră este să vă emiteți propria Lumină, dar să nu insistați în a-i determina pe alții să vă adopte adevărul. Copiii voștri știau când au ales să vină pe Pământ că vor trece prin procesul Ascensiunii; fiecare dintre ei are propria Cale și va parcurge procesul Ascensiunii în felul său. Nu voi decideți când și cum vor ascensiona copiii voștri. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 06/06/2022