Un ghid pentru a cumpăra haine de sport pentru copii în acest an - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Un ghid pentru a cumpăra haine de sport pentru copii în acest an

Sfatulparintilor » Adolescenți » Sănătate adolescenti » Un ghid pentru a cumpăra haine de sport pentru copii în acest an
ghid pentru a cumpăra haine de sport

Pregătește-ți copilul pentru orele de sport de la școală cu hainele potrivite. Există îmbrăcăminte sportivă pentru toate vârstele și clasele, indiferent dacă copilul tău este în școala primară, liceu sau undeva la mijloc. 

Orele de sport necesită îmbrăcăminte confortabilă, care să permită multă mișcare; vei dori, de asemenea, ceva în care copilul tău se simte încrezător atunci când îl poartă. Unele școli au reguli privind îmbrăcămintea de sport, așa că verifică regulile înainte de a face cumpărături. Cu puțină planificare, cumpărăturile pentru haine sport pot fi fără stres. Consultă aceste sfaturi și idei:

Haine de sport pentru fete

Există o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de a cumpăra haine de sport pentru fete. Alege dintre îmbrăcăminte sportivă versatilă, în diverse mărimi, pentru copii mici, fetițe și fete mari. Un loc bun pentru a începe este prin a alege un trening copii. Caută două piese asortate și care pot fi stratificate pentru o versatilitate optimă.

Un trening copii din fleece sau alt tip de material confortabil este o piesă esențială pentru anul școlar. Acest articol dă un plus de căldură. 

Există hanorace pentru fete cu fermoar, împreună cu hanorace fără glugă din bumbac și poliester rezistent. La fel ca tricourile, hanoracele vin în tot felul de culori pentru a se potrivi stilului copilului tău.

Stilurile de pantaloni care funcționează pentru orele de sport includ pantaloni de trening, de jogger și  jambiere. Pantalonii de yoga pentru fete sunt o altă opțiune elegantă și confortabilă pentru activitățile atletice. Alege pantaloni cu șnur cu talie elastică, cu o notă de elasticitate pentru cea mai confortabilă potrivire. Țesătura întărită la genunchi ajută la menținerea pantalonilor de gimnastică în formă bună pentru mai mult timp și previne formarea găurilor.

Un tricou cu mânecă scurtă este un element de bază din garderobă care funcționează pentru orele de sport. Pentru a evita o potrivire băiețoasă, caută un tricou cu modelare delicată în lateral. Mânecile mai scurte decât media și gulerul cu nervuri sunt alte caracteristici pe care ți le-ai putea dori la un tricou pentru fete pentru ora de sport. Pentru catifelare si respirabilitate, optează pentru un tricou și un trening copii realizate din bumbac 100%. Bumbacul prespălat are o senzație super moale și este mai puțin probabil să se micșoreze în mașina de spălat.

Când vine vorba de culori, caută nuanțe de bază, cum ar fi negru, alb și gri pentru o versatilitate optimă. De asemenea, poți alege tricou sau un trening de copiii care să se potrivească cu culorile școlii. Unele articole pot fi personalizate cu numele copilului și/sau școala acestuia.

O altă opțiune este un tricou din tricot realizat dintr-o țesătură de înaltă performanță. Un amestec de poliester și spandex oferă o potrivire confortabilă și elimină umezeala pentru a menține copilul rece și uscat. Acest tip de țesătură oferă și protecție solară UPF 50, deci este bună pentru sporturile în aer liber. 

Haine de sport pentru băieți

Băieții au, de asemenea, o mulțime de opțiuni atunci când aleg haine de sport. Tricourile sunt un must-have atunci când vine vorba de asamblarea ținutelor atletice. Tricourile din bumbac sunt o alegere confortabilă pentru îmbrăcămintea de sport pentru băieți și sunt disponibile în la fel de multe culori și imprimeuri ca și cele pentru fete. 

Un trening copii complet este de asemenea o parte integrantă a ținutei de gimnastică pentru băieți. Vin din țesături din bumbac și poliester, iar unele sunt căptușite cu lână sherpa pentru o senzație super moale. Acestea topuri vin într-o varietate de culori, inclusiv elemente de bază precum negru, alb, gri și bleumarin.

Există, de asemenea, o mare varietate de  pantaloni scurți pentru băieți, din țesături moi și rezistente, pentru când este cald afară. Alege pantaloni scurți din plasă din bumbac/poliester cu finisaj antimicrobian pentru a menține copiii răcoriți și pentru a preveni bacteriile care cauzează mirosuri neplăcute. O altă opțiune sunt pantalonii scurți confecționați dintr-un material moale pentru pantaloni de trening copii pentru confort casual.

Data articol: 12/05/2022