Semnificatia spirituala a Lunii pline roz din 16 aprilie 2022. Intre doua Luni noi si o eclipsa! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Semnificatia spirituala a Lunii pline roz din 16 aprilie 2022. Intre doua Luni noi si o eclipsa!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Semnificatia spirituala a Lunii pline roz din 16 aprilie 2022. Intre doua Luni noi si o eclipsa!
Semnificatia spirituala a Lunii pline roz

Aprilie este o luna speciala, marcata de cateva evenimente astrale importante. Cu doua Luni noi, la inceputul si la finalul lunii, mijlocul lunii aprilie este patronat de o spectaculoasa Luna plina roz, in Balanta.

Acesta Luna plina roz, din 16 aprilie 2022, poate fi considerata linistea de dinaintea furtunii. De ce? In primul rand pentru ca aduce armonia caracteristica zodiei Balanta. Si in al doilea rand pentru ca peste numai doua saptamani incepe sezonul eclipselor.

Ca fiecare Luna plina din an, ea se afla in semnul opus Soarelui. Si cum Soarele este acum in Berbec, Luna plina va fi in Balanta. Desi, de obicei, Lunile pline aduc un oarecare dramatism, o oarecare exagerare a trairilor, aceasta este mult mai calma.

Este prima Luna plina din noul an astrologic, are loc la doar cateva zile distanta de un eveniment cum nu s-a mai intamplat din 1856 incoace. Aceasta este si motivul pentru care semnificatiile spirituale ale acesteia sunt mult mai intense.

Cand lucrezi cu energia cosmica a Lunii pline iti dai voie sa te scufunzi in ritmul cosmosului. Si tocmai pentru ca se petrece inainte de eclipsa vine sa-ti reaminteasca faptul ca ai nevoie de mai multa concentrare pe gasirea echilibrului in viata ta deoarece urmeaza cateva “zguduieli” in zona destinului.

Semnificatia spirituala a Lunii pline roz

Luna plina roz este denumirea pe care o primeste fiecare Luna plina din aprilie, indiferent de zodia in care se petrece. Citeste mai multe despre acest lucru in articolul de aici.

De asemenea, faptul ca se petrece, de cele mai multe ori, in preajma Sarbatorilor Pascale, amplifica energia transformarii, a renasterii, a reinvierii. Fiind prima Luna plina din noul an astrologic, creste dorinta de a te ocupa mai mult de obiectivele tale. Unele capitole se pot incheia, altele se vor deschide.

Avand in vedere faptul ca se petrece in zodia Balanta, zodie patronata de Venus, planeta iubirii, iata ca un nou focus devine si viata amoroasa. Cauti echilibrul in relatii, in viata sociala, mai ales ca se simte impulsul incapatanatului Berbec.

Acesta Luna plina te inspira sa gasesti momente linistite pe care sa le petreci in compania prietenilor, partenerului, rudelor. Mai mult, faptul ca aceasta Luna plina se petrece in puternica influenta a conjunctiei dintre Neptun si Jupiter te poate face sa privesti totul prin ochelarii roz. Se anunta o perioada de dezvoltare spirituala, de inspiratie creativa vizionara, de trezire in plan filosofic. In sprijinul acestor actiune vine Marte cel luptator, aflat la cativa pasi de a intra in Pesti, precum si de seriosul Saturn, care se asigura ca viziunile sa se transforme in realitate.

Cum sa lucrezi cu energia Lunii pline roz

Pe langa uniunea dintre norocosul Jupiter si iluzionistul Neptun, iubaretii zodiacului – Venus si apoi Marte se vor uni in apele Pestilor, aducand o atmosfera romantica roz in acest sezon al Berbecului. Vei simti nevoia sa dai mai multa importanta sentimentelor tale, sa accepti ceea ce simti si sa iti asculti intuitia. Pentru a lucra cu energia Lunii  pline, incepe cu un ritual de purificare: o baie sub clar de Luna sau pur si simplu, privitul Lunii, afara.

Profita de aceasta energie a conjunctiei Jupiter-Neptun, precum si de energia Lunii pline roz, pentru a-ti largi orizonturile, pentru a-ti seta teluri inalte, pentru a te conecta la aspiratiile tale si pentru a porni inspre punerea lor in practica.

Sursa: Bustle.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 12/04/2022