NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 31 martie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 31 martie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 31 martie 2022
vibratia zilei 25 iunie 2024

Problemele” sunt preambulul unei promovări. Noi creștem cu adevărat doar în măsura în care crește capacitatea noastră de a rezolva problemele. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la RC Blakes, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la RC Blakes

„Problemele” sunt preambulul unei promovări. Noi creștem cu adevărat doar în măsura în care crește capacitatea noastră de a rezolva problemele. Cu cât sunt mai mari problemele pe care ești capabil să le depășești, cu atât vor fi mai mari compensațiile în viață. Nu plătești un instalator cu aceeași sumă cu care plătești un chirurg care face operații pe creier. Ei rezolvă probleme de dificultăți diferite. Când opui rezistență problemelor, practic, tu refuzi promovarea. Și poate ești în prezent într-o perioadă a vieții tale în care treci prin probleme majore. În loc să vezi doar „problemele“ și să fii disperat, înțelege că ceea ce se întâmplă de fapt este că Viața te pregătește pentru o promovare. Promovarea nu vine înainte de problemă, problema vine înainte de promovare.

Modul în care te ocupi de problemă determină dacă primești promovarea sau nu.

Cu cât este mai importantă Misiunea pe care o are Dumnezeu pentru tine, cu atât vor fi mai mari problemele cu care te vei confrunta, ca să dovedești că ești capabil să duci la capăt o asemenea Misiune. Tu te confrunți cu „problemele” cu care te confrunți pentru că ești în plin proces de creștere, ești pregătit ca să poți urca la un alt nivel. Fiecare problemă a ta are atașată de ea o promovare pe care o primești dacă reușești să gestionezi cum se cuvine problema respectivă. Nu-ți mai plânge de milă, nu te mai considera o victimă pentru că ai o problemă dificilă!

Dacă Dumnezeu are încredere că tu poți să rezolvi acea problemă (altfel nu ți-ar fi dat-o) înseamnă că atunci când te-a creat, El te-a echipat în așa fel, încât să faci față acelei probleme. Nu face și tu cum face majoritatea oamenilor, când e vorba de o „problemă” mai dificilă; nu te plânge, nu considera că nu e drept ce ți s-a întâmplat, ci conștientizează că ești pregătit pentru ceva important! Ți se dă oportunitatea să înveți să gestionezi o problemă dificilă, ca să fii capabil să faci față promovării care ți se pregătește! Nu-ți pierde mințile, nu te lăsa prins în frică, gestionează lucrurile din spațiul echilibrului și astfel o să te califici pentru următorul nivel. (RC Blakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 30/03/2022