Horoscopul Lunii noi in Pesti - 2 martie 2022. Mai exista speranta? Ce zodii sunt puternic influentate? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscopul Lunii noi in Pesti – 2 martie 2022. Mai exista speranta? Ce zodii sunt puternic influentate?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscopul Lunii noi in Pesti – 2 martie 2022. Mai exista speranta? Ce zodii sunt puternic influentate?
Horoscopul Lunii noi in Pesti - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_330756272_L

Luna noua din Martie 2022 este in Pesti. Aceasta luna noua din Pesti iti cere sa crezi in ceva mai mare decat tine, dar ce inseamna asta pentru zodia ta?

Este sezonul Pesti pentru toata lumea, iar luna noua din martie 2022 este totul despre inspiratie – si este ocazia perfecta de a ne manifesta cele mai profunde dorinte. Deci, ce este despre aceasta data din calendarul lunar 2022 care ne vrajeste si care ne indeamna sa ne transformam visele in realitate?

Pe 2 martie 2022, stelele se vor alinia pentru a ne oferi o luna noua minunata si delicioasa in semnul Pestilor. Pestii sunt un semn fertil, ceea ce inseamna ca ti se cere sa cresti si sa cultivi ceva pentru sine.

Ne invita sa exploram profunzimile sentimentelor noastre si sa transcendem lumea materiala pentru a intra intr-un spatiu mai perceptibil in care suntem liberi sa ne imaginam posibilitati care inainte pareau intangibile.

Este vorba despre a ne implini visele – la propriu.

In timpul acestei luni noi, luna tocmai se separa dintr-un sextil de Uranus, o planeta simbolizata de socuri si perturbari. Uranus se intreaba, de asemenea, unde se poate rupe de status quo-ul, daca este necesar, pentru a fi mai fidel viziunii noastre personale.

Pe masura ce luna se intalneste apoi cu Soarele si Jupiter, care sunt, de asemenea, aproape de a-si perfectiona propria conjuncție, energia este legata de constiinta colectiva. Ne va inspira sa ne concentram asupra principiilor care ne unesc. Cum poate fi paradoxal, dar nu mai putin adevarat ca diferentele noastre individuale sunt cele care ne leaga. Cum suntem toti conectati. Fiecare avem un rol individual de jucat, dar care, in cele din urma, contribuind cu calitatile noastre unice, slujim binelui mai mare si ne hranim sentimentul personal de sine.

Aceasta luna noua a Pestilor este despre o viziune comuna pentru armonie, una a credintei, sperantei si dragostei. Ca atunci cand vedem dincolo de diferentele noastre, ne putem uni in jurul unei cauze comune. Una care ne inspira sa traim adevarurile noastre individuale si sa ne eliberam de poverile restrictiilor si pesimismului. Aceasta luna noua inseamna sa ne simtim inspirati din nou, amintindu-ne ca este in regula sa speram la un rezultat mai bun. Ca exista spatiu pentru ca noi toti sa prosperam.

Cand este Luna noua in Pesti?

Luna noua are loc pe 2 martie 2022, la 12 grade de Pesti. Aceasta Luna noua este deosebit de speciala, deoarece nu numai ca cele doua luminari sunt unite in semnul pestilor, dar Soarele si Luna sunt, de asemenea, impreuna cu generosul Jupiter, conducatorul Pestilor si conducatorul acestei lunatii.

Pentru aceasta lunatie, simbolismul arhetipal al lui Jupiter si Pesti capata o putere suplimentara pentru cele doua saptamani premergatoare acestei luni noi si dupa. Jupiter reprezinta bunavointa colectiva, iar Pestii sunt asociati cu transcendenta personala. Orice ritual de manifestare primeste un plus benefic, mai ales atunci cand este efectuat in acest interval de timp al lunii noi.

Ce semne sunt cel mai afectate de Luna noua in Pesti?

In timp ce aceasta luna noua este puternica si intensa pentru toate semnele, este deosebit de importanta pentru semnele mutabile, asa ca arunca o privire la harta natala astrologica si vezi unde sunt semnul lunii, semnul solar si ascendentii.

Daca ai semnul solar, semnul lunii, ascendentul sau o alta planeta personala intre 9-15 grade de Pesti, Fecioara, Gemeni sau Sagetator, esti incurajat in mod special sa valorifici puterile de manifestare ale acestei luni noi.

In plus, daca ai vreo planeta in orice semn la acele grade, lunatia va forma un aspect pentru acea plasare. Ia nota de arhetipul acelei planete si vezi ce nou inceput anume iti poate semnala aceasta Luna Noua.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5

Data articol: 01/03/2022