De ce vor barbatii tineri femei mai in varsta? Iata explicatia psihologilor - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

De ce vor barbatii tineri femei mai in varsta? Iata explicatia psihologilor

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » De ce vor barbatii tineri femei mai in varsta? Iata explicatia psihologilor
De ce vor barbatii tineri femei mai in varsta
Credit foto: Depositphotos.com

Exista un fenomen din ce in ce mai prezent in vietile noastre: relatiile cu diferenta destul de mare de varsta intre parteneri. Daca te intrebi de ce vor barbatii tineri femei mai in varsta, iata explicatia psihologilor.

Aceasta relatie poate fi greu de inteles de catre cei care nu sunt in ea. Totusi, rationamentul ei este destul de limpede. In ciuda stereotipurilor si a prejudecatilor, barbatii mai tineri aleg frecvent femeile mai in varsta deoarece, cel mai probabil, se simt atrasi de experienta de viata. Sau, pur si simplu, le place maturitatea lor. Barbatii tineri vor altceva de la viata decat femeile de aceeasi varsta. Femeile mai mari ca ani au cu totul alte perspective, ceea ce barbatilor mai tineri li se pare seducator.

Ce vor barbatii de la o relatie

Intainte de a intelege de ce vor barbatii tineri femei mai in varsta, este important sa intelegi ce vor acestia de la o relatie.

1. Atractie

Barbatii cauta atractia puternica, de durata. Mai mult, nu isi doresc ca femeia sa inceapa sa ii schimbe imediat ce incepe relatia.

2. Conexiune emotionala

Desi barbatii nu arata intotdeauna ceea ce simt, ei vor sa poata fi deschisi in fata partenerelor lor. Daca isi va pune sufletul pet ava nu vrea sa fie judecat sau respins.

3. Respect

Un barbat nu vrea sa fie  injosit sub nicio forma, dupa cum nu vrea sa fie nici cicalit sau comparat cu altcineva. Si nici nu isi doreste sa fie tratat precum un copil.

Te mai poate interesa si: Ce trebuie sa stii despre relatia cu un barbat mai tanar

4. Lauda

Un barbat vrea sa fie apreciat si Laudat atunci cand este cazul, pentru a capata incredere in ei insisi.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 08/12/2022