Tratament pentru păr ars - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Tratament pentru păr ars

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Frumusețe și stil » Tratament pentru păr ars
Obiceiuri care iti DISTRUG parul

Părul se poate deteriora extrem de ușor iar cauzele pot fi nenumărate: tratamente agresive, clorul din bazinul de înot, expunerea la soare, produsele de styling, ondulatorul, placa de păr ș.a.m.d. Noroc că există tot felul de remedii pentru păr ars, pe care le poți încerca lăsându-te pe mâna unui profesionist în hairstyling sau încercându-le de una singură acasă. LIFE.ro s-a oprit de data aceasta la câteva din acele trucuri deloc costisitoare pe care orice femeie le poate încerca acasă. Sunt sugerate de către cei de la Reader’s Digest care, se știe, promovează remediile naturiste și sunt apreciați în toată lumea.

Tratament cu avocado

Nu trebuie să fii fan avocado ca să încerci acest tratament pentru păr deși cei care preferă gustul acestui fruct exotic sunt mult mai tentați să-l încerce și în acest scop. Avocado este foarte bogat în în vitamine, acizi grași esențiali și minerale care ajută la recăpătarea strălucirii părului, spune Stephen Sanna, colorist expert la Salonul Pierre Michel din New York. Faceți un amestec dintr-un avocado bine copt și un ou, apoi aplicați pe părul umed. Lăsați-l așa aproximativ 20 de minute apoi clătiți de mai multe ori. Repetați o dată pe săptămână pentru părul puternic deteriorat și o dată pe lună pentru părul mai sănătos.

Tratament cu unt

Da, știu, când te gândești că trebuie să-ți masezi podoaba capilară cu o bucată cremoasă de unt ai impresia că urmează să faci parte dintr-o prăjitură gigantică, însă experții spun că untul are marele dar de a trata părul usact, fragil, ars, dându-i o strălucire neașteptată. Luați o cantitate mică de unt și masați-vă părul cu el, apoi acoperiți-l și lăsați-l așa aproximativ jumătate de oră. Șamponați și clătiți bine părul, rezultatul vă va uimi!

Descoperă restul tratamentelor pe LIFE.ro!

Data articol: 26/11/2021