NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 25 noiembrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 25 noiembrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 25 noiembrie 2021
vibratia zilei 30 iunie 2024

De fiecare dată când „pierzi”/ renunți la ceva ești speriat pentru că mintea ta poate evalua ceea ce „pierzi”, dar nu poate vedea (și deci, nici evalua) ceea ce vei câștiga în continuare. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Kyle Cease, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Kyle Cease

De fiecare dată când „pierzi”/ renunți la ceva ești speriat pentru că mintea ta poate evalua ceea ce „pierzi”, dar nu poate vedea (și deci, nici evalua) ceea ce vei câștiga în continuare. Dacă tu ești trist pentru că ai pierdut o relație, de fapt, mintea ta se concentrează pe faptul că ai pierdut o anumită persoană, pentru că nu poate vedea ceea ce urmează, ceea ce vei câștiga. Dacă te simți pierdut după acea despărțire asta se întâmplă pentru că tu ești depedent de vechea realitatea/ poveste și nu ești capabil/ dispus să te deschizi către noua realitate.

Oamenii au senzația că acea etapă temporară în care își jelesc „pierderea” este ceva definitiv, că se vor simți așa pentru tot restul vieții.

Și nu este deloc așa. Oamenii au senzația că ceea ce au la un anumit moment vor avea pentru totdeauna și de aceea sunt distruși atunci când pierd acel „ceva”, pentru că ei simt că era „al lor”, simt că moare o parte din ei. De fiecare dată când pierd ceva ce credeau că vor avea pentru totdeauna simt că moarte o parte din ei. Și cea mai mare parte a durerii pe care o simt provine din faptul că ei cred că trebuie să se agațe cu dinții și cu unghiile de acele lucruri care credeau că vor fi „ale lor” pentru totdeauna, chiar dacă uneori ele au devenit o povară, chiar dacă nu mai servesc Binelui lor.

Este necesar să înțelegem că nimic din exterior nu este „pentru totdeauna”/ „al tău pentru totdeauna”, că este posibil ca unele dintre lucrurile/ persoanele/ relațiile care ți s-au potrivit în trecut să nu mai fie potrivite pentru tine acum și nu este cazul să te mai agăți de ele. De multe ori oamenii simt foarte clar că un lucru/ o persoană/ o relație nu mai rezonează cu ei, dar continua să o păstreze în viața lor, venind cu argumente „logice”: „E adevărat că nu mai simt nimic pentru această persoană, dar a fost bună cu mine în trecut/ am niște avantaje pe pe urma relației noastre, așa că n-o să rup această relație”, „E adevărat că mă simt mizerabil în această slujbă, dar este posibil să primesc o promovare peste 6 luni”. Ei permit minții lor să îi tragă în jos din punct de vedere vibrațional. (Kyle Cease)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 24/11/2021