NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 14 octombrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 14 octombrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 14 octombrie 2021
vibratia zilei 6 martie 2024

Oamenii nu știu ce decizie să ia, nu știu încotro să o ia, nu știu unde îi va duce decizia pe care au luat-o, nu știu dacă relația lor de cuplu mai are viitor sau nu. Ce e de facut? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Zachariah Kral, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Zachariah Kral

În această perioadă mulți oameni constată că din interiorul lor iese la suprafață o senzație că nu sunt în siguranță; ei se simt nesiguri de propria persoană sau de situația lor financiară, de slujbă, de relația de cuplu, etc. Se simt confuzi/ pierduți, simt că nu mai dețin controlul în privința propriei persoane sau a situației financiare/ profesionale/ familiale, etc; nu știu ce decizie să ia, nu știu încotro să o ia, nu știu unde îi va duce decizia pe care au luat-o, nu știu dacă relația lor de cuplu mai are viitor sau nu.

Ei se gândesc că dacă ar putea cineva din exterior să le ofere asigurări/ garanții că totul va fi bine, că au luat decizia corectă, că merg pe drumul cel bun, că relația lor o să fie bine, etc, atunci ar sta mai liniștiți. Faptul că au senzația că nu mai au niciun control asupra vieții/ relației/ familiei/ situației lor materiale sau profesionale îi face să simtă o profundă anxietate sau chiar disperare. Asta se întâmplă pentru că dacă ne lăsăm copleșiți/ speriați de aceste energii de vibrație joasă, mintea noastră va scoate din memorie o mulțime de amintiri legate de experiențe în care am simțit că nu suntem în siguranță – și asta ne va accentua starea de anxietate/ disperare. Conștientizați că, de fapt, este doar o curățare a energiilor vechi legate de dorința/ nevoia de a controla totul.

Permiteți-vă să simțiți aceste vechi emoții, ca să le puteti elibera, dar nu vă lăsați speriați de gândul că nu sunteți în siguranță, nu permiteți ca aceste energii să vă „dărâme”. Ce vă ajută în acest sens, ce vă neutraliză frica? Încrederea nestrămutată că Universul conspiră întotdeauna în favoarea voastră, că sunteți susținuți, că sunteți ajutați și că sunteți ghidați pas cu pas. Înțelegerea faptului că Noul înseamnă că nu vi se va arăta decât pasul următor, iar după ce îl faceți, vi se va indica pasul următor și tot așa, că veți parcurge întreg drumul știind doar care este următorul pas și având încredere că sunteți ghidați pe Calea cea mai favorabilă vouă. Acesta este „saltul de credință”: accepți că nu mai ai niciun fel de garanții/ asigurări pentru ziua de mâine. Trăiești în azi, în Acum. Noi învățăm/ ne obișnuim, încetul cu încetul, să ne simțim în siguranță trăind în Acum, fără niciun fel de „garanții” în privința viitorului; învățăm să facem alegeri pe principiul „o să fac asta fiindcă mă simt impirat/ îmi place ideea/ iubesc să fac asta”, nu ca până acum, „o să fac asta fiindcă mi-e frica să nu…. ”. (Zachariah Kral)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 13/10/2021