Suferiţi de infertilitate? Iată cum vă puteți îndeplini cel mai profund vis de a avea un copil - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Suferiţi de infertilitate? Iată cum vă puteți îndeplini cel mai profund vis de a avea un copil

Sfatulparintilor » Sarcină » Preconcepție » Suferiţi de infertilitate? Iată cum vă puteți îndeplini cel mai profund vis de a avea un copil

Infertilitatea afectează atât femeile, cât și bărbații. Aceasta nu are sex, rasă sau religie și este posibil ca mulți dintre noi să fi fost ori să fim deja în situația de a ne dori un copil în viața noastră.

Dorința de a avea propriul copil – nu este doar un vis, este o nevoie din inimă. Și această dorință a inimii poate fi îndeplinită, deoarece infertilitatea absolută nu există, după cum susține celebra și cea mai mare clinică din Europa pentru tratamentul infertilității BioTexCom.  Puteți citi acest slogan în peste 14 limbi pe site-ul lor web. Clinica a devenit cunoscută și datorită unui videoclip lansat în primăvara anului 2020.


Scene emoționante, în care sute de bebeluși plâng în unison și își așteaptă părinții într-unul din hotelurile din Kiev din cauza carantinei de anul trecut au înmuiat inimile întregii lumi. Fiecare cuplu infertil care a urmărit acest fenomen, a văzut amploarea eficacității tratamentului infertilității și s-a gândit: „Aceasta este soluția”.



În ce constă succesul acestei clinici?

În primul rând, succesul îl constituie globalizarea. Clinica lucrează cu potențiali părinți din întreaga lume. Echipa de angajați numără aproximativ 600 de oameni uniți de un spirit de echipă pentru a ajuta fiecare cuplu și fiecare mamă. Fiecare departament vorbește limba dumneavoastră, astfel încât comunicarea să fie facilă și să puteți afla toate detaliile necesare fără să fie nevoie să apelați la un traducător.  Anual, peste 20.000 de cupluri se întorc acasă cu copii, dintre care peste 2000 sunt cupluri de români. Cei mai mari copii, deja au absolvit școala primară urmând să treacă anul acesta la următorul nivel de studii. Există cazuri frecvente când părinții care se întorc pentru al doilea sau chiar al treilea copil.

În al doilea rând, aplicarea celor mai noi tehnologii– donarea de ovocite, substituția mitocondrială și programele cu mamă surogat. Pentru orice tip de infertilitate există soluție. Clinica are o echipă de medici cu peste 20 de ani de experiență în domeniul medicinii de reproducere, fiecare dintre aceștia având o abordare proprie față de pacienți.

BioTexCom

Însă, cele mai noi tehnologii pot garanta un rezultat doar dacă sunt aplicate corect. Clinica BioTexCom folosește numai ovocite proaspete. Aceste ovocite sunt recoltate de la donatoare ucrainene tinere și sănătoase, spre deosebire de multe alte clinici europene, unde ovocitele sunt recoltate nu de la donatoare, ci de la pacientele care fac tratament pentru infertilitate chiar și de mulți ani. Ca urmare, rata de succes a sarcinilor cu aceste ovocite este nesemnificativă, și anume 5%.

Unele clinici oferă pacientelor sale un fals sentiment de încredere, promițându-le garanții folosind material criogenat –https://www.bbc.com/news/uk-48008635. Pacienții infertili sunt foarte vulnerabili și din păcate cred cu ușurință cred în aceste garanții.

Bazându-se pe cercetările moderne realizate și menționate în publicația BBC în 2016, Lord Winston a oferit următoarele cifre: 1.204 de ovocite au fost criogenate, 22 s-au încheiat cu sarcină, experții clinicii cu mulți ani în urmă au ajuns la concluzia că, ovocitele proaspete oferă șanse mult mai ridicate pentru o fertilizare reușită, sarcină și purtarea acesteia cu succes până la termen.

BioTexCom


În al treilea rând, BioTexCom este singura clinică din lume ce oferă cele mai favorabile condiții pentru pacienții săi și o garanție de 100% a unui rezultat pozitiv. Garanția faptului că, bebelușul va fi în brațele dumneavoastră într-un viitor foarte apropiat.


În al patrulea rând, sistemul All-inclusive, după semnarea unui contract clienții primesc un pachet complet de servicii. Clinica BioTexCom funcționează după principiul: pacienții sunt întâmpinați la sosire infertili și sunt conduși cu propriul copil în brațe. Întâlnirea începe deja la aeroport, apoi pacienții sunt cazați în apartamentele ce aparțin clinicii și li se prestează toate serviciile medicale.

Pe întreaga perioadă de lucru, managerul de program și traducătorul însoțesc cuplul și organizează toate procesele, coordonează pacienții, le oferă suport în procesul întocmirii documentelor și îi ajută să treacă prin program fără dificultate. Când copilul se naște în Ucraina, clinica oferă, de asemenea, asistență completă cu privire la îngrijirea nou-născutului. Toți părinții, cu ajutorul Biotexcom, observă nu numai un serviciu excelent, ci și ospitalitatea incredibilă a ucrainenilor.

BioTexCom

Pacienții din întreaga lume vizitează BioTexCom iar la sosirea în clinică au toate condițiile necesare pentru a se putea concentra doar pe tratament. Clinica organizează totul și, cel mai important, face ca visul a avea un copil să devină realitate chiar acum!  

Cuvinte cheie:
Data articol: 26/07/2021