Abia încheiat, sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuţite a fost sursă de scandal printre fani. Prima femeie care a câştigat acest titlu, Narcisa Birjaru, a plecat acasă cu 30.000 de euro, dar şi cu o mulţime de critici din partea contestatarilor săi. Tânăra a fost însă sprijinită de cei 3 chefi, care nu s-au ferit să vorbească despre prejudecăţile celor din jur. Narcisa Birjaru a spus în repetate rânduri că găteşte din pasiune şi că încă nu ştie dacă va folosi banii pentru avansul pentru o casă sau ca să îşi deschidă un restaurant. Ce-i drept, mulţi dintre câştigătorii emisiunii au avut astfel de dileme. Să vedem unde sunt acum câştigătorii Chefi la cuţite şi dacă mai stau prin bucătărie.
Sezonul 1 – Cristi Şerb
Primul câştigător din istoria acestei emisiuni a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea şi avea doar 22 de ani la acea vreme, reuşind să surclaseze bucătari cu mai multă experienţă. Cum era de aşteptat, cu atâta succes lui Cristi Şerb nici prin cap nu i-a trecut să se îndepărteze de pasiunea care i-a adus titlul şi marele premiul de 30.000 de euro. A fost pentru o vreme chef privat în Monte Carlo, a avut în co-proprietate un bistro urban în centrul capitalei care a fost însă închis în pandemie, a fost chef la Caju by Joseph Hadad, executive chef la Energiea, iar acum este executive chef la trickSHOT în Mega Mall şi coordonator la Business Iride Park.
Sezonul 2 – Cristian Voicu
Câştigătorul sezonului 2 a făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu şi şi-a dorit enorm să ia marele premiu ca să se poată întoarce acasă, alături de familie. A lucrat în bucătăriile mai multor restaurante şi hoteluri din apropiere de Satu Mare, locul de unde îi este soţia, a lansat un program Private Chef Service, s-a mutat la Constanţa şi visa să îşi deschidă propriul restaurant. Ar fi avut însă un accident şi ar fi fost sfătuit să renunţe la bucătărie.
Sezonul 3 – Iulian Gianny Bănuţă
Sezonul 3 al emisiunii Chefi la cuţite l-a avut drept câştigător pe Iulian Gianny Bănuţă, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Cu mulţi ani petrecuţi în bucătărie, acesta a trecut prin toate etapele până să ajungă chef. S-a angajat la 15 ani ca spălător de vase, a trecut la curăţat de legume, ajutor de bucătar, bucătar, iar titlul de la Chefi la cuţite a fost o recunoaştere publică a eforturilor din ultimii 20 de ani. Acum colaborează cu restaurante din întreaga lume, vara aceasta coordonând echipa unui hotel din Elveţia.
Citește restul articolului pe LIFE.ro!
Foto: Facebook
RETROGRADUL lui MERCUR din 25 NOIEMBRIE poate AGITA aceste 3 ZODII
Lecția DIVINA pe care fiecare ZODIE trebuie să o ÎNVEȚE înainte de 2025