EVENIMENT astral: Mercur in conjunctie cu Nodul Nord – 10 mai 2021. Chemarea destinului! Ce vezi cu ochii mintii? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

EVENIMENT astral: Mercur in conjunctie cu Nodul Nord – 10 mai 2021. Chemarea destinului! Ce vezi cu ochii mintii?

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » EVENIMENT astral: Mercur in conjunctie cu Nodul Nord – 10 mai 2021. Chemarea destinului! Ce vezi cu ochii mintii?
Mercur in conjunctie cu Nodul Nord

Ziua de 10 mai 2021 aduce o conjunctie intre Mercur proaspat instalat in Gemeni si Nodul lunar Nord, aflat tot in Gemeni. Este prima conjunctie importanta a lunii mai, mai spre sfarsitul lunii urmand ca Venus si Soarele sa faca si ele conjunctie cu Nodul Nord).

Chemarea destinului

Atunci cand multiple planete se leaga cu Nodul Nord intr-un timp atat de scurt, inseamna ca destinul te cheama. Este ca un semnal, un avertisment ca trebuie sa treci de limitarile trecutului. Incepe o noua aventura, chiar daca la inceput este doar in minte. Cand Mercur face conjunctie cu Nodul Nord captezi primele indicii despre ce este aceasta aventura. O vezi cu ochii mintii.

Poate fi un moment “A-Ha!”, care porneste fie din tine, fie dintr-o informatie pe care o primesti. Fii atent la orice mesaj primesti in jurul acestei date.

Urmareste si Video 41 Sfatulparintilor.ro: Cat mai poti atunci cand crezi ca nu mai poti? Sus vibratia! Esti mai puternic decat crezi

Comunicare si curiozitate

Mercur reprezinta mintea rationala si este planeta expresiei si a comunicarii. Mercur este simbolul curiozitatii si al stimularii mentale. Mercur analizeaza si organizeaza interactiunile cu ceilalti.

Pe de alta parte, Nodurile Lunare reprezinta subconstientul. De aceea, Nodul Sud reprezinta motivatia subconstienta care provine din trecut si spre care exista o serioasa incliniatie de a ramane agatat. Nodul Nord reprezinta motivatia constienta relevanta pentru viitor si prezent.

O conexiune nodala cu Mercur pune un puternic accent pe intelect, abilitati de comunicare, logica rationala si alte talente scoase la iveala de Mercur.

Te mai poate interesa: Horoscop special: Venus in Gemeni – 9 mai – 2 iunie 2021! SCHIMBARI importante pentru RELATII!

Ce talente ai?

Nodul lunar Nord in conjunctie cu Mercur creste capacitatea mentala, creeaza spatii largi pentru folosirea intelectului. Universul iti arata talentele care sunt deja in tine sit e ajuta sa le scoti la lumina, sa castigi popularitate cu ideile tale.

Trecutul a avut oportunitatile lui, iar acum sufletul aduce la lumina idei noi, proaspete, moderne. Poti afisa un spirit mai versatil, mai rapid, mai adaptabil. Poti fi progresiv si inovator.  Este posibil sa devii popular, expresiv, un bun communicator. Ideile tale pot fi acceptate de o masa mai mare de oameni. Atentie, insa, sa nu fi atras in capcane prin care popularitatea sa taraganeze sau chiar sa descurajeze progresul. Chiar trebuie sa mergi inainte, indiferent de ceea ce spun ceilalti.

Nu rata nici: Horoscop special: Luna Noua in Taur 11 mai 2021. Influente puternice! De ce trebuie sa ramai cu picioarele pe pamant?

Sursa: astrobutterfly.com, astromatrix.org

Imagine de AD_Images de la Pixabay

Data articol: 08/05/2021