Cu ce se curata argintul. Trucuri simple pentru acasa - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cu ce se curata argintul. Trucuri simple pentru acasa

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Utile, idei pentru casa » Cu ce se curata argintul. Trucuri simple pentru acasa
Cu ce se curata argintul - sfatulparintilor.ro - sidorova-alice-GJKFRpnkGAo-unsplash

Argintul este folosit pentru a crea bijuterii superbe, vesela si tacamuri. Este iubit de mii de ani pentru ca are frumusete, durabilitate si pretios. Azi iti vorbim despre argint sit e vom invata cu ce se curata argintul pentru a-l avea intr-o forma frumoasa multi ani.

Argintul a folosit in cursul istoriei la baterea monedelor si pentru crearea de bijuterii. In prezent, argintul are de asemenea o gama larga de intrebuintari industriale.

Primele mine de argint au aparut mai inainte de 3000 i.Hr. Argintul a fost un metal cunoscut de toate civilizatiile antice. Se gaseste rar in forma naturala si poate de aceea cu multi ani in urma a fost mult mai valoros decât aurul.

Citeste si: Cu ce se curata aurul. Ce sa faci si ce sa NU faci!

Cu ce se curata argintul acasa

Bijuteriile si bunurile din argint se deterioreaza in timp si de aceea au nevoie de curatare din cand in cand pentru a capata stralucirea originala.

Desi exista produse de curatare care fac o curatare mai eficienta, azi va spunem câteva remedii de curatare in casa.

Argintul se poate curata usor cu sapun de vase si bicarbonat de sodiu. Toate aceste metode de curatare sunt modalitati eficiente de a readuce stralucirea pe tot felul de piese de argint, de la antichitati pretioase la argint nou-nout.

Te mai poate interesa si: Cu ce se curata mobila

Inmoaie bijuteriile in solutie timp de 5 pana la 10 minute.

Foloseste pentru a curata argintul o perie cu par moale, cum ar fi o periuta de dinti, apoi clateste bijuteriile in apa calda.

Pentru a usca, freaca usor bijuteriile cu o carpa moale sau un prosop din microfibra. Evita utilizarea prosoapelor de hartie, deoarece acestea pot zgâria argintul.

Bijuteriile de argint fin cu diamante sau alte pietre pretioase pot fi deseori curatate si cu apa si sapun. Cu toate acestea, este bine sa vorbesti cu un bijutier inainte de a curata obiecte de valoare.

Nu rata nici: Cu ce se curata pielea intoarsa. Trucuri care te salveaza

Photo by Sidorova Alice on Unsplash

Data articol: 17/02/2021