Cu ce se curata pielea intoarsa. Trucuri care te salveaza - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cu ce se curata pielea intoarsa. Trucuri care te salveaza

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Utile, idei pentru casa » Cu ce se curata pielea intoarsa. Trucuri care te salveaza
Cu ce se curata pielea intoarsa

Cizmele si pantofii din piele intoarsa nu se demodeaza niciodata si poate de aceea este bine sa stii cu ce se curata pielea intoarsa.

Daca o faci gresit, ti-ai putea ruina cizmele si pantofii iubiti. Dar daca o faceti corect, te asiguri ca ii vei putea purta multi ani fara niciun defect.

Toate perechile noi de pantofi si cizme din piele intoarsa ar trebui sa fie stropite cu un protector de piele pentru a se pastra mai bine. De asemenea, incerca sa nu porti incaltamintea din piele intoarsa cand ploua sau este umezeala afara.

Citeste si: Cum scapi de petele de marker facute de copii! 3 trucuri simple

De ce ai nevoie pentru a curata pielea intoarsa

Pielea intoarsa nu se poate curata fara o perie potrivita. Când folositi una pentru a va curata pantofii, asigura-te ca periati doar in directia fibrelor si evitati sa miscati peria inainte si inapoi pe suprafata.

Inainte de a incepe procesul de curatare, pune suficienta hârtie mototolita in interiorul pantofilor, astfel incât sa-si pastreze forma naturala in timp ce ii curatati.

Cu ce se curata cafeaua de pe pielea intoarsa

Indeparteaza petele de cafea, suc sau ceai cu un prosop de hârtie. Aseaza un prosop de hârtie direct deasupra petei si pune presiune pe pata cateva minute.

Incearca sa freci pata folosind un prosop umed inmuiat in otet alb. Nu inmuia complet pielea intoarsa; foloseste doar prosopul umezit pentru a tampona.

Te mai poate interesa: 6 trucuri sa indepartezi petele. Nu va mai fi misiune imposibila!

Cu ce se indeparteaza grasimea de pe pielea intoarsa

Indeparteaza petele de ulei sau grasime cu bicarbonat de sodiu. Sterge excesul de ulei lichid si pune apoi pe acel loc bicarbonat de sodiu. Cateva ore lasa-l sa actioneze, apoi perie-l cu ajutorul unei pensule.

Daca este posibil, cand vrei sa cureti pielea intoarsa cauta sa folosesti un produs de curatare din ingrediente naturale. Unele produse de curatat pielea pot face de fapt mai mult rau decat bine.

Imagine de Daria Nepriakhina de la Pixabay

Data articol: 15/02/2021