Lista datornicilor la ANAF. Cum afli dacă ai datorii și ce sume sunt restante - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Lista datornicilor la ANAF. Cum afli dacă ai datorii și ce sume sunt restante

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Lista datornicilor la ANAF. Cum afli dacă ai datorii și ce sume sunt restante
Lista datornicilor la ANAF

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) are obligația de a publica până la sfârșitul lunii aprilie, pentru primul trimestru și până la sfârșitul lunii iulie, pentru al doilea trimestru al anului 2020, listele debitorilor care înregistrează obligații fiscale restante, conform Ordinului Ministerului Finanțelor Publice nr. 558/2016 privind Procedura de publicare a listelor debitorilor care înregistrează obligaţii fiscale restante, precum şi cuantumul acestor obligaţii.

ANAF a publicat lista cu datornicii care nu şi-au plătit obligaţiile fiscale în T1 2020, conform legislaţiei în vigoare. În „lista ruşinii” sunt incluse firmele care nu şi-au achitat obligaţiile fiscale către Fisc în T1 2020.

Obligaţiile fiscale pentru T1 2020 sunt aferente perioadei ianuarie – martie 2020. În cadrul listei sunt incluse doar firmele care au datorii fiscale de la 100.000 de lei în sus.

Data articol: 14/05/2020