Plânsul după naștere nu se datorează întotdeauna depresiei postnatale, dar cu siguranță fluctuațiile hormonale joacă un rol important în acest sens. Pot ajunge să te impresioneze o mulțime de lucruri și situații la care nici nu te-ai fi gândit. Iată câteva motive pentru care poți plânge după ce vei naște. Nu te supăra pe noi dacă ți-am dat idei.
Următoarele motive de plâns pot să nu aibă logică pentru alte femei, dar odată devenită mamă cu siguranță vei înțelege. Conform statisticilor, 1 din 4 mame plânge cel puțin o dată pe săptămână. Între creșterile și scăderile hormonale, lipsa somnului, senzația permanentă de foame, este de la sine înțeles că vei percepe altfel lucrurile din jur. Nu este obligatoriu ca fiecare mamă să le experimenteze, însă nu ar strica să te pregătești dinainte cu multe șervețele.
1. Reclame tv
Nu poți să nu te întrebi de ce sunt atât de emoționante reclamele difuzate în prezent la televizor. Printre reclame cu mămici care schimbă bebeluși de scutece și le fac promisiuni, tătici care se joacă cu animale de pluș pentru a alina temerile copiilor, animale de companie care sunt abuzate sau fără adăpost, lacrimile curg șuvoi. Este ca și când te-ai uita la cel mai siropos film de dragoste din lume. A ajuns să ți se pară periculos să pornești televizorul.
2. Lapte de mamă vărsat
Nimic nu este mai dureros decât să îți verși propriul lapte, pe care
te-ai chinuit să îl extragi cu pompa de sân în ultima jumătate de oră.
Simți efectiv ca și cum ai fi primit un pumnal în inimă pentru că nu ai
cum să recuperezi această pierdere inestimabilă. Nu-ți rămâne decât să
apelezi la eventuale rezerve refrigerate pentru a-ți hrăni bebelușul,
dacă ești o fire prevăzătoare.
Citește continuarea pe Qbebe: http://bit.ly/2P1lygW
RETROGRADUL lui MERCUR din 25 NOIEMBRIE poate AGITA aceste 3 ZODII
Lecția DIVINA pe care fiecare ZODIE trebuie să o ÎNVEȚE înainte de 2025