Mama sau femeie de cariera? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mama sau femeie de cariera?

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Mama sau femeie de cariera?
horoscop saptamanal job cariera - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - to-reach-2697951

„Munca va fi intotdeauna acolo, dar copiii mei nu vor fi intotdeauna mici”

A alege intre job si ingrijirea copiilor este intotdeuana o decizie dificila. Multe nopti nedormite, zeci de litri de cafea pe masa, liniste absoluta si un computer pornit in mijlocul noptii. Timp de patru ani a fost stilul sau de viata pentru a avea o diploma de studii.

Si asta pentru a gasi o slujba bine platita de care a fost pasionata, pentru a-si putea ajuta familia si pentru a-i aduce satisfactie in suflet. Un viitor excelent, un loc de munca unde sa-si poata exploata abilitatile si cunostintele. Totusi, cand si-a terminat studiile, viata i s-a schimbat radical. A gasit un barbat de care s-a indragostit si dupa cateva luni a aflat ca va deveni mama.

Cariera sau mama

In planurile ei, nu si-a imaginat niciodata ca va avea copii atat de curand, totusi, ea a acceptat ideea de a deveni mama si a incetat sa-si caute de munca. Dupa alte cateva luni, s-a nascut fiul sau. Dar, in adancul sufletului ei a crescut dorinta de a fi o femeie de cariera. Diferite ideologii In secret, cauta o modalitate de a-si lasa bebelusul intr-o gradinita, pentru a putea lucra si, astfel, de a contribui la bugetul familiei si pentru a-si putea indeplini dorinta de a avea o cariera.

Cu toate acestea, o fraza spusa de sotul ei a facut-o sa inteleaga cat de important este sa stea cu copilul. „Munca va fi intotdeauna acolo, dar copilul nostru nu va fi intotdeauna mic.”

Citeste continuarea pe COPILUL.RO

Cuvinte cheie:
Data articol: 04/04/2019