Carti educative pentru copii. Ce sa inveti copilul despre calatorii si despre lumea animalelor - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Carti educative pentru copii. Ce sa inveti copilul despre calatorii si despre lumea animalelor

Sfatulparintilor » Z Newsletter » Carti educative pentru copii. Ce sa inveti copilul despre calatorii si despre lumea animalelor
Carti educative

Editura Casa a lansat recent trei carti educative foarte utile pentru parintii cu copii peste 2 ani. Cartile au copertile si paginile cartonate si ofera informatii care sa imbogateasca vocabularul si imaginatia unui copil. In plus, parintii au la indemana un mod distractiv de a obisnui copiii cu manuirea cartilor, pot stimula atentia si memoria celor mici.

 

Carti educative. Lumea vehiculelor

Carti educative

Pe firul unei povesti captivante, cuprinzand ilustrații sugestive, povestea ,,La drum cu avionul’’ prezinta etapele premergatoare imbarcarii, tot ce se poate vedea pe aeroport, precum si parțile componente ale avionului.
Lecturarea acestei carți va satisface toate curiozitațile celor mici, pregatindu-i temeinic pentru prima calatorie cu avionul.

 

carti educative

Si povestea ,,La drum cu trenul” este la fel de fascinanta, cuprinzand descrierea activitaţilor dintr-o gara inainte de inceperea calatoriei si apoi desfasurarea propriu-zisa a acesteia, copiii familiarizandu-se cu intregul proces, descoperind in joaca toate elementele componente ale acestui mijloc de transport.

 

 

Carti educative. Unde traiesc animalele

carti educative

Cea de-a treia poveste, ,,Unde traiesc animalele”, prezinta mediul domestic, dar si cel salbatic unde animalele mici si mari pot fi descoperite.

Matei si Laura, personajele principale din poveste, ii invita pe copii in vizita la ferma, intr-o plimbare prin parc, intr-o drumeție pe cararile de munte, pentru ca aventura sa culmineze cu o vizita la o gradina zoologica, unde mangaiatul animalelor e permis.
Povestea este presarata cu diferite jocuri de identificare care sa starneasca interesul si implicarea celor mici.

 

Afla mai multe informatii pe EDITURACASA.RO.

 

Cuvinte cheie:
Data articol: 22/08/2018