Ce cred bărbații despre celulită - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce cred bărbații despre celulită

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Frumusețe și stil » Ce cred bărbații despre celulită
cai simple sa scapi de celulita
Până de curând, nimănui nu îi păsa de celulită. De fapt, puține persoane știau ce este. Totuși, de câțiva ani, o adevărată paranoia a fost declanșată în jurul acestui proces perfect normal. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că celulita este asociată cu obezitatea. Există o explicație pentru această demonizare a celulitei, și anume industria de milioane de dolari care se află în spate. Celulita este catalogată ca un defect pe care putem să îl remediem cu ajutorul unor produse scumpe și al unor creme miraculoase.
Adevărul este că celulita nu este o boală sau o problemă. Nu este nici măcar un defect. Nu produce durere și nu este cauzată de vreo problemă fizică. În ciuda a ceea ce auzi în fiecare zi din mass-media, celulita nu este o afecțiune.
Se estimează că 90% din femei au celulită, conform redlipstickproject. Slabe, grăsuțe, sănătoase, vegane, femei care mănâncă multă carne, femei care mănâncă multe produse lactate, celebrități, antrenori de fitness, modele, femei din Africa, Asia, America, Europa – toată lumea are celulită, indiferent de alimentație, număr de kilograme, statut social sau rasă.
Atunci când descoperim că avem celulită, ne gândim automat la ce părere vor avea bărbații despre corpul nostru „anormal”. Din acest motiv, am făcut o listă cu declarațiile pe care le-au dat bărbații pentru rebelcircus.com despre această schimbare a pielii. Ești curioasă ce au spus aceștia? Află mai jos!
Citeste mai mult pe DivaHair.ro 

Data articol: 02/05/2018