Cu toţii vrem ca mâncarea noastră să aibă un gust foarte bun. Dar adesea, ni se întâmplă ca alţii să reuşească să o facă mult mai bună la gust decât noi. Ce trucuri folosesc? Vă vom dezvălui mai jos câteva dintre ele:
Usturoiul şi ceapa
Gustul de usturoi şi ceapă devine mai puternic pe măsură ce trece timpul. Aşa că este recomandat să le tai chiar înainte de utilizare şi nu cu mult timp în avans.
Roşiile
Cel mai bun gust le dau ingredientele proaspete. Şi asta este foarte important în cazul roşiilor. De câte ori este posibil, să ne abţinem să folosim suc de roşii şi să punem în mâncare roşii proaspete, îndepărtând numai pielita.
Unt, ulei
Untul şi uleiul îşi schimba proprietăţile dacă nu sunt bine păstrate. Uleiul ar trebui să fie ţinut departe de razele soarelui. Şi untul sta cel mai bine în frigider, într-un ambalaj ermetic închis.
Citeste continuarea pe GASTROPEDIA.RO.