7 moduri sa fii sanatos si fericit in casa ta. Te va surprinde numarul 5 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

7 moduri sa fii sanatos si fericit in casa ta. Te va surprinde numarul 5

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Sanatate fizica si mentala » 7 moduri sa fii sanatos si fericit in casa ta. Te va surprinde numarul 5
casa curata - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - clean-1346685_1920

Astmul si alergiile sunt problemele destul de des intalnite in gospodariile lumii. Potrivit unor statistici internationale, 1 din 12 oameni sufera de astm.

 

Daca tu sau cineva cunoscut sufera de astm, citeste in continuare. Vei afla mai multe sfaturi ca sa previi o criza de astm sau aparitia unei alergii. Te va surprinde numarul 5.

 

 

  1. Achizitioneaza un purificator de aer

Camera in care petreci cel mai mult timp intr-o zi este ideala pentru amplasarea unui purificator de aer. Avand in vedere faptul ca petreci aproximativ 8 ore dormind, dormitorul este si el o optiune. Cerceteaza piata inainte de a cumpara un purificator de aer intrucat nu toate modelele sunt la fel de eficiente.

 

 

  1. Scapa de covorul vechi

Purificatorul de aer nu face mare lucru daca nu scapi de lucrurile care genereaza alergeni. Iar un covor vechi poate fi o sursa sacaitoare de factori care genereaza astm sau alergii.

 

 

  1. Curata ventilatoarele

Verifica regulat ventilatoarele si filtrele aparatului de aer conditionat. Praful depozitat pe ele vor fi raspandite prin toata camera de fiecare data cand le pornesti.

 

 

  1. Huse hipoalergenice

Husele hipoalergenice sunt ideale pentru paturi, saltele, perne, cutii. Vei scapa astfel de acarieni si vei putea respira aer curat.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 05/05/2017