Stii cum sa tai nuca de cocos? Iata cum sa tai aceste fructe asa cum o fac profesionistii. Ascute-ti cutitul si treci la treaba!
- Rodia
Ai nevoie de: tocator si un cutit ascutit.
Taie fructul cam la 1 cm in partea sa de sus. Feliaza usor fructul, de-alungul membranei albe din interior. Desfa-l pe zonele taiate si apoi pune-l deasupra unui bol in care sa strangi semintele eliberate.
- Pepenele rosu
Ai nevoie de: tocator si un cutit mare ascutit.
Taie pepenele la jumatate, pe latime. Intoarce fiecare jumatate si taie-o in cuburi. Scapa de semintele aflate la vedere.
- Nuca de cocos
Ai nevoie de: tocator, surubelnita, ciocan si un cutit ascutit.
Pune surubelnita in „ochiurile” nucii de cocos si loveste-o cu ciocanul. Pune, apoi, ochiurile pe lateral si loveste fructul cu muchia cutitului. Dupa ce s-a crapat, foloseste surubelnita pentru a desface nuca de cocos. Taie miezul in cubulete.
- Fructul pasiunii
Ai nevoie de: tocator, lingura si un cutit ascutit.
Taie fructul la jumatate. Foloseste lingura pentru a scoate miezul si semintele.
Citeste continuarea: 1 2