Restaurante cu loc de joaca pentru copii in Bucuresti - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Restaurante cu loc de joaca pentru copii in Bucuresti

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » Restaurante cu loc de joaca pentru copii in Bucuresti
restaurant-cu-loc-de-joaca-Bucuresti-colaj

Cauţi un restaurant cu loc de joacă pentru copii în Bucureşti? Aici gaseşti restaurantele din Bucuresti care au spaţii de joacă pentru copii.

Când ai un copil și vrei să iei masa în oraș în familie sau cu prietenii- părinți, devine foarte importantă locația, ai nevoie de un restaurant cu loc de joacă pentru copii. Aşadar, am pregătit o lista de restaurante în Bucuresti unde poţi merge liniştit cu copiii, sigur vor avea o ocupaţie, alta decat aceea de a se juca cu tacâmurile de pe masă . De asemenea, dacă restaurantul nu este dotat, poate fi util să iei cu tine jucării, jocuri sau materiale cu care copilul să-şi ocupe timpul cât este la locul de joacă sau chiar la masa.

 

Lista de Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în București

 

Sector 1: White Horse

restaurant cu loc de joacă white horse

Situat in zona Piata Dorobanti, restaurantul are un spatiu de joaca pentru cei mici de aproximativ 200 mp, unde acestia vor descoperi jucarii si accesorii distractive pentru fiecare dintre ei.

Copiii sunt supravegheati de personal calificat si au la dispozitie numeroase activitati educative si creative pentru a nu se plictisi cat timp parintii discuta la masa.

Sector 2: Casa Jienilor

jieni restaurant cu loc de joacă

Restaurantul Casa Jienilor Agricultori are loc de joaca pentru copii in spatiu deschis vara sau in spatiu inchis iarna.

Nu uitati cand faceti rezervare la terasa (in sezonul cald) sa cereti o masa cat mai apropiata de locul de joaca, astfel incat sa va fie mai usor sa-i supravegheati pe copii.

 

Sector 3: L’Incontro

lincontro restaurant cu loc de joaca

L’Incontro este un restaurant cu loc de joaca pentru copii in sectorul 3, zona Postavarul – Salajan. Copiii se pot juca intr-un spatiu amenajat pentru ei, fiind supravegheati in permanenta.

 

 

 

Sector 4: Fabrica

fabrica restaurant cu loc de joacă

Club Fabrica este o destinatie foarte placuta in timpul sezonului cald Se afla in zona Parcului Carol si are o particularitate pentru care este foarte apreciat: locul de joaca pentru copii este frumos amenajat si dispus pe nisip!

Copiii se pot bucura de leagane, trambulina, casuta de escaladat, tobogan, nisip suficient pentru toata lumea si de multe ori poti gasi si jucarii de nisip. Exista si mese la care pot sta parintii chiar in fata locului de joaca, la 2-3 m.

In schimb pentru sezonul rece, locul de joaca din interior nu este nici ofertant nici atragator, ba chiar dotat cu jucarii vechi si uzate. Camera de joaca este mica, nerenovata si din pacate nici macar foarte curata.

Vara insa nu veti avea nevoie de aceasta, locul de joaca de afara place copiilor de toate varstele.

 

 

 

Sector 5: Berăria Germană

Beraria Germana Bucuresti restaurant cu loc de joacă

Beraria Germană Bragadiru este locul unde clienţii ştiu că se pot baza pe tradiţionala bere la metru. Aici poţi degusta din belşug mancarea germană, bogată în carnaţi, cartofi la cuptor şi varză murată.

Câteodată la grădina de vară de 300 de locuri vei putea asculta muzică de fanfară în timp ce copiii mici se bucură de un mic loc de joacă amenajat pe terasă.

 

 

Sector 5: Weiss Beer Garden

Weiss Beer Garden restaurant cu loc de joacă

La Weiss Beer Garden te aşteaptă un spaţiu generos, cu peste 300 de locuri şi 2 terase acoperite. Dacă plănuieşti o ieşire în familie trebuie să ştii că vei gasi meniuri speciale pentru copii si nu mai puţin de 2 locuri de joacă.

Locaţia este preferată de iubitorii de bere, care vin aici să vadă meciuri de fotbal. Acestea pot fi vizionate atat în interior, cât şi în exterior, terasa oferind proiectoare sau televizoare cu vizibilitate oriunde ai sta.

 

 

 

Mai multe detalii si mai multe restaurante gasiti pe GOKID.RO.

Data articol: 14/10/2016