(P) Ofertă și cote Multibet vs. Top case de pariuri online - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

(P) Ofertă și cote Multibet vs. Top case de pariuri online

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » (P) Ofertă și cote Multibet vs. Top case de pariuri online

Dacă pariezi frecvent exclusiv online, este probabil să nu fi auzit de Multibet. Ca parior, se recomandă să fiți informat despre tot ce există pe această piață. Poate va veni un moment în care veți dori să intrați și într-o agenție stradală.

Nicio casă de pariuri offline nu poate rivaliza cu una online de top. Avantajul de a paria de oriunde, oricând, este sfânt. Operatorii din prima categorie au însă armele lor în lupta cu tendințele.

PariuriX - SfatulParintilor

Un concept interesant

Una dintre strategiile de succes ar fi să deschidă puncte de lucru acolo unde accesul la calculator sau internet este limitat. De multe ori acolo unde nu te aștepți. Așa au făcut cei de la Multibet: au dezvoltat un sistem de franciză prin care au intrat chiar și în barurile unor localități cu număr mic de locuitori.

Te duci la bar să bei o bere, iar cel/cea care îți dă băutura din frigider îți înregistrează și biletul la pariuri. Când vezi logo-ul casei de pariuri la intrare, poate te aștepți ca cele două operațiuni să fie făcute de persoane diferite. Ei bine, nu, dar tocmai acesta este farmecul!

Miza minimă este de 1 RON

Tocmai prin acest management de nișă se explică faptul că, dintr-un total de 212 agenții, în București sunt numai șapte. Regulamentul este și el adaptat la concept: miza minimă pe bilet este de numai 1 leu. De fapt, de 0.95 de bani, pentru că 5% este comisionul.

Din această perspectivă a mizei minime, operatorul amintit poate concura cu casele de pariuri online, deși multe dintre acestea permit să pui pariuri și cu 50 de bani. Spun că poate concura, nu că și câștigă competiția…

PariuriX - Flu

Un mic avantaj

Și acum un capitol la care agențiile stradale nu au nicio replică în fața site-urilor pe care se poate paria: programul. În online se poate juca 24 din 24 de ore. Nu există până acum o agenție offline cu program non-stop. Multibet are însă un mic avantaj față de operatori similari: programul agențiilor din baruri se prelungește până la închiderea barului, ceea ce poate însemna și 1 dimineața. Centrele „clasice” sunt deschise între 10:00 și 22:00.

O bilă albă

Oferta este una decentă pentru un lanț de agenții stradale, dar inferioară celor prezentate de cele mai importante case de pariuri online. Se poate juca pre-meci pe fotbal, baschet, handbal, tenis, hochei, formula 1, golf, sporturi de contact, atletism, ciclism, baseball, rugby, volei, polo, fotbal american, fotbal australian, fotbal pe plajă, fotbal în sală, snooker, darts, sporturi de iarnă, natație, gimnastică, curse auto-moto etc.

În schimb, se poate paria live doar pe fotbal și pe tenis, iar opțiunile pentru pariuri sunt mai puțin numeroase decât cele din online. Multibet primește însă o bilă albă datorită promoției „pariu șansă” – dacă pe un bilet multiplu este un singur eveniment pierdut, se primește 15% din eventualul câștig împărțit la cota meciului care nu a ieșit.

PariuriX - Flu1

Altă bilă albă

Din rubrica „așa da”, se pot citi pe forumuri mai multe comentarii în care erau lăudate cotele, sensibil mai mari decât la alte agenții pentru unele meciuri.

La MultiBet se poate paria pe jocuri virtuale precum Magic 6, ruletă 3D sau curse de câini. Din nou, oferta este mai modestă decât la agențiile online de top. În schimb, operatorul se remarcă în cazul loteriei Grecia Kino, oferind o extragere din 5 minute în 5 minute, pe toată durata programului. Sunt și alte loterii în ofertă: Croația Loto 7/39, Germania Loto 6/49, Franța Loto 5/49, New York Pick10 20/80, Colorado Cash5 5/32 etc.

În concluzie, un „meci” între o casă de pariuri offline care se adresează jucătorilor din orașe mai mici și o agenție de pariuri online de top este ca o confruntare între Steaua și Manchester City. Asta nu înseamnă că agențiile stradale trebuie ocolite. Până la urmă, dacă te simți inspirat, faci bani oriunde ai juca.

Cuvinte cheie: ,
Data articol: 14/10/2016