12 descoperiri fascinante despre lumea in care traim - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

12 descoperiri fascinante despre lumea in care traim

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » 12 descoperiri fascinante despre lumea in care traim

Lumea in care traim este frumoasa si plina de mistere. Descoperirile care se fac zi de zi nu inceteaza sa ne fascineze.

 

Iata 12 descoperiri fascinante despre lumea in care traim.

 

  1. Cel mai bine conservat trup

imbalsamare

Trupul unei femei a fost descoperit la mai bine de 2000 de ani de la moartea sa. Corpul era acoperit cu un lichid misterios a carui compozitie nu a fost descifrata pana acum. Oamenii de stiinta spun ca acesta este cel mai bine conservat trup din istoria umanitatii.

 

 

  1. Cel mai mic schelet

corp mic

Intr-un oras abandonat din Chile a fost descoperit un schelet cu dinti, de numai 15-20 cm lungime. Desi s-a spus initial ca e vorba de un extraterestru, pana la urma s-a stabilit ca este un schelet uman, insa nu se stie care este cauza dimensiunilor atat de mici.

 

 

  1. Rapiti de extraterestri

extraterestri

In 1973, Charles Hickson si Calvin Parker, au raportat in biroul serifului local ca au fost rapiti de extraterestri care aveau maini asemanatoare cu clestii de homar. Povestea celor doi barbati este asemanatoare (desi au fost in camere diferite): se aflau la pescuit cand au fost rapiti. Hickson a trecut chiar si testul poligraf.

 

 

  1. Ploaie cu carne

In 1876, in Kentucky, in apropiere de Rankin in Bath County, a fost raportata o ploaie cu carne. Misterul a ramas neelucidat pana in zilele noastre.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 15/06/2016