Targul de Studii pentru Copii – Radacinile Educatiei se apropie cu pasi reprezi de cea de-a doua editie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Targul de Studii pentru Copii – Radacinile Educatiei se apropie cu pasi reprezi de cea de-a doua editie

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » Targul de Studii pentru Copii – Radacinile Educatiei se apropie cu pasi reprezi de cea de-a doua editie
radacinile educatiei

In perioada 29 – 31 ianuarie 2016, Promenada Mall va fi locul preferat al copiilor si parintilor. Gradinite, scoli, cluburi pentru copii, crese, after-school-uri sau licee din Bucuresti si Ilfov isi vor muta sediul la cel mai apreciat eveniment destinat educatiei. Inscrierile pentru centrele educationale au inceput deja.

Fiecare expozant va intampina vizitatorii in sala de clasa special amenajata in cadrul evenimentului. Copiii vor putea lua loc in banci, iar parintii vor discuta in voie ofertele educationale ale expozantilor.

Asa cum v-ati obisnuit deja, din cadrul targului nu vor lipsi atelierele de creatie si spectacolele cu si pentru copii.

 

Targul Radacinile Educatiei a aparut din dorinta de a aduce fata in fata oferta educationala din Bucuresti si Ilfov si parintii preocupati de dezvoltarea armonioasa a copiilor lor.

 

Pentru ca este un eveniment educational, intrarea vizitatorilor este gratuita atat in zona expozitionala, cat si in zona de ateliere si spectacole. Insa, pentru ca „a darui vine din educatie”, organizatorii evenimentului incurajeaza vizitatorii sa doneze hainute, carti sau jucarii care nu le mai sunt folositoare. Donatiile stranse vor ajunge, ca si la editia anterioara, la copii mai putin norocosi.

Asadar, daca sunteti parintele unui copil cu varsta cuprinsa intre 1 si 18 ani si sunteti preocupati de educatia acestuia, nu ratati evenimentul educational al anului 2016. Oferte educationale interesante, cadouri si spectacole sunt doar cateva dintre surprizele cu care Eventivi, organizatorii evenimentului, si expozantii prezenti isi intampina vizitatorii.

 

Pentru mai multe informatii referitoare la Targul de Studii pentru Copii – Radacinile Educatiei sau pentru a ocupa un loc in calitate de expozant, accesati pagina de Facebook „Radacinile educatiei” sau intrati pe site-ul http://radacinile-educatiei.ro

Data articol: 14/09/2015