Youtubberi romani in rol de Descendenti - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Youtubberi romani in rol de Descendenti

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » Youtubberi romani in rol de Descendenti

Patru yotubberi romani au acceptat provocarea de a intra in pielea personajelor principale din filmul Descendentii ce are premiera la Disney Channel pe 19 septembrie la 11:30.

 

Bianca Adam (Tequila Videoblog), Anne-Marie Chelariu (Vlog-ul de marti), Maximilian Ioan (Maxsipunct) si Daniel Pirvan (Daniel Pirvan) s-au lasat costumati, machiati si coafati precum fiii si fiicele celor mai cunoscute personaje negative din basmele Disney, respectiv Evie (fiica Reginei celei Rele din Alba ca Zapada), Mal (fiica lui Maleficent din Frumoasa din Padurea Adormita), Carlos (fiul Cruellei din 101 Dalmatieni) si Jay (fiul lui Jaffar din Aladdin). In productia originala, rolurile principale sunt interpretate de Dove Cameron, Cameron Boyce, Booboo Stewart si Sofia Carson, sub regia lui Kenny Ortega (premiat cu Emmy pentru cunoscutul film High School Musical).

 

Descendentii youtubberi romani au povestit/cantat cum s-au simtit in pielea personajelor. Urmareste filmuletele de mai jos!

 

Anne Marie

 

 

Max

 

 

Daniel Pirvan

 

 

Bianca

 

 

Despre Descendentii

Filmul Descendentii prezinta intr-un mod ludic mai multe continuari neasteptate a ceea ce se intâmpla dupa „fericiti pana la adanci batraneti”. Firul povestii ni-l prezinta Ben, fiul bun al Regelui si Reginei (Frumoasa si Bestia din „Frumoasa si Bestia) care este pe cale sa preia tronul. Primul sau anunt este de a oferi lui Mal, Evie, Carlos si Jay, urmasii pusi pe nazbatii ai lui Maleficent, Regina cea Rea, Cruella de Vil si Jafar, sansa de a-si rascumpara greselile, dupa ce au fost toti sechestrati pe Insula Pierdutilor timp de 20 de ani. Acesti urmasi rautaciosi sunt lasati sa intre in Auradon pentru prima data pentru a merge la scoala alaturi de urmasii adolescenti ai Zanei Nase, Cenusaresei, Frumoasei Adormite si Mulan. Doar timpul ne poate spune daca acesti mici ticalosi vor merge pe urmele parintilor lor rai sau vor alege propria cale.

 

descendentii  descendentii  descendentii

 

Data articol: 11/09/2015