Târg de lucruri care au fost (și încă mai merită să fie) iubite - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Târg de lucruri care au fost (și încă mai merită să fie) iubite

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » Târg de lucruri care au fost (și încă mai merită să fie) iubite
afis_LOVE YARD SALE

Dragostea e oarba. Shoppingul la fel.

LOVE yard sale este locul unde poţi fie să cumperi lucruri de toată frumuseţea la preţuri pe care n-ai cum să nu le iubești, fie să vinzi obiecte altădată dragi de care ești gata să te desparți.

Sâmbătă, 4 aprilie 2015, continuam seria LOVE yard sale împreună cu Have a Cigar (Str. Dianei 11). In peisajul târgurilor de profil, LOVE yard sale reușește treptat să își găsească locul său și să se evidenţieze prin câteva particularităţi: calitatea produselor, atmosfera agreabilă, prietenoasă creată de expozanţi și confortul locaţiei primitoare.

Intre 11:30 și 19:30, la parterul și demisolul casei din str. Dianei nr. 11, poți cumpăra lucruri nu noi dar încă frumoase, purtate cu drag si grijă, bijuterii, cărți, albume cu muzică, precum și obiecte noi, handmade sau obiecte decorative.

Ca și la edițiile anterioare, și în 4 aprilie va exista un stand unde se acceptă donații în obiecte care, vândute, vor ajuta la strângerea de fonduri pentru adăpostul de căței și pisici Arca lui Noe. Responsabilă de acest stand este o iubitoare de animale extrem de dedicată cauzei.

Intrarea la targ este gratuită pentru vizitatori.

Contact: Laura Bucur – 0722 271 375 / laura.bucur@laurabucur.ro

https://www.facebook.com/iloveyardsale

Cuvinte cheie:
Data articol: 15/03/2015