Baby Parking - Lill’put sau unde sa duci copilul cand nu ai cu cine sa-l lasi - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Baby Parking – Lill’put sau unde sa duci copilul cand nu ai cu cine sa-l lasi

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » Baby Parking – Lill’put sau unde sa duci copilul cand nu ai cu cine sa-l lasi
baby parking

Din 9 martie s-a deschis in Bucuresti Lill’put, un club de recreere cu program extins, deschis 7 zile din 7, unde parintii pot accesa facilitati de BABY PARKING pe timp de zi pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 si 14 ani.

Lill’put are sediul intr-o casa prietenoasa din zona Vatra Luminoasa, cu o curte amenajata special pentru a le permite copiilor sa desfasoare si activitati  in aer liber.

Baby Parking - Lill’put

Nascut din nevoia parintilor de a isi lasa copilul in siguranta sub supravegherea unor persoane pregatite si entuziaste, Lill’put se adapteaza cerintelor tuturor parintilor si reprezinta o alternativa a bonelor sau a gradinitelor cu program scurt.

La Lill’put copiii pot veni o ora pe zi, o zi pe saptamana, sau o saptamana pe luna. Flexibilitatea si adaptabilitatea este atuul acestui centru, care pe langa serviciile de Baby Parking ofera si cursuri si ateliere pentru copii dar si pentru parinti.

 

baby parking

Pentru a afla mai multe informatii si a descoperi universul Lilliput, va invitam pe site-ul http://www.baby-parking.ro/  sau pe pagina de Fb: https://www.facebook.com/babyparking34

 

 

 

Cuvinte cheie: ,
Data articol: 10/03/2015