Se cauta un adolescent exceptional! Recomanda si tu unul - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Se cauta un adolescent exceptional! Recomanda si tu unul

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » Se cauta un adolescent exceptional! Recomanda si tu unul
scoala de valori

Cunosti un adolescent talentat, pasionat de arta, sport, antreprenoriat sau cu rezultate scolare foarte bune? Recomanda-l si ofera-i un loc in comunitatea liceenilor Exceptionali!

 

Ce este proiectul Exceptionalii?

Suntem Scoala de Valori si am pornit in cautarea unor adolescenti isteti, gata sa schimbe lumea cu puterea mintii lor. Prin proiectul Exceptionalii ii incurajam sa-si dezvolte talentele si sa-si croiasca un viitor pe masura lor, inspirati de oameni-model care au reusit in viata prin propriile forte. Programul se adreseaza liceenilor de clasa a 10-a si a 11-a, fascinati de ideile noi si care vor sa-si creasca frumos pasiunea, oricare ar fi ea.

 

scoala de valori

Vrem sa promovam cele mai frumoase povesti de succes ale liceenilor, astfel incat energia lor sa-i contamineze pe colegii de generatie, inspirandu-i sa actioneze pentru a-si atinge propriile vise. Formand o comunitate puternica si implicata, acesti tineri exceptionali pot construi o societate mai buna, bazata pe valori puternice si oameni de caracter.

 

Profil de Exceptional

Exceptionalii sunt tinerii cu performante deosebite, iar prin asta nu ne referim doar la reusitele scolare si olimpice, ci si la cele ce tin de sport, antreprenoriat, arta, voluntariat, proiecte sociale, educationale etc. Sunt pasionati de ceea ce fac si au cu rezultate foarte bune intr-un anumit domeniu, implicandu-se cu entuziasm in proiecte extra-scolare. Ei nu invata doar pentru diplome, note sau de dragul de a avea o ocupatie, ci pentru ca se simt motivati de pasiunea lor si vor sa-si gaseasca propriul drum in viata. Vor sa afle cat mai multe despre domeniul care ii pasioneaza, le plac provocarile si sunt curiosi, iar rezolvarea situatiilor dificile le stimuleaza inteligenta si ambitia.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 16/01/2015