Andrei: Buna ziua ma numesc Andrei si ... - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Andrei: Buna ziua ma numesc Andrei si …

Sfatulparintilor » Specialist relatii, cuplu, dinamica sexuala » Andrei: Buna ziua ma numesc Andrei si …

Buna ziua ma numesc Andrei si as dori sa va destanui putin din postea mea si sa sfarsesc prin a va cere cateva sfaturi.

Traiesc o frumoasa poveste de dragoste de un an de zile. Zilele trecute am fost sa caut un inel de logodna pentru a oficializa asa cum trebuie relatia noastra si pentru ca ne dorim amandoi acest lucru. Si ulterior am vrea sa ne mutam impreuna intr’o casa frumoasa. Ea cunoaste toate aceste aspecte legate de casatorie si de casa.

Mica problema si aici as avea nevoie de sfatul sau parerea dumneavoastra, iubita mea a fost internata in spital acum aproximativ 2 luni de zile. Intr’una din zile in care ea era internata, a fost si a vizitato unul din fostii ei iubiti, unul care inainte de acest moment a mai cautato in repetate randuri. Problema mea este ca pe mine ma deranjeaza acest aspect deoarece ea mi’a spus ca in trecut a avut o slabiciune pentru el. I’am spus ca nu e tocmai sanatos pentru relatia noastra faptul ca discuta cu el, sau pentru ca a facilitat oarecum intalnirea lor din spital insa ea imi tot repeta faptul ca intre ei doi nu este nimic.

Sustine ca de cand suntem impreuna nu a facut nimic mai mult decat sa discute cu el ca si un simplu amic si faptul ca ei discuta nu inseamna absolut nimic rau pentru relatia noastra. Credeti ca e firesc sa pastreze legatura cu un fost iubit, dar acum ca si un simplu prieten? Credeti ca ar trebui sa imi fac griji pentru acest aspect? Stiu ca poate sunt paranoic insa as dori sa aflu si parerea altei persoane pentru a ma convinge daca gandesc gresit, sau este o atitudine pozitiva? Stiu ca poate nu se intampla absolut nimic intre ei doi, dar ea spunandu’mi ca e ceva firesc sa poarte conversatii cu el, de altfel banale ma deranjeaza.

Ce e cel mai deranjant este ca el atunci cand a vizitato la spital i’a facut fel si fel de propuneri de reimpacare, si ea e constienta de faptul ca el o vrea inapoi. E ceva firesc ca ea sa vada acest lucru ca pe ceva banal si sa nu rupa aceasta legatura ? Va multumesc pentru eventualul raspuns.
(Eu am 24 de ani iar ea 23)

Data articol: 07/12/2014