Melany: Buna, ma intrebam ce sa fac as... - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Melany: Buna, ma intrebam ce sa fac as…

Sfatulparintilor » Specialist relatii, cuplu, dinamica sexuala » Melany: Buna, ma intrebam ce sa fac as…

Buna, ma intrebam ce sa fac as avea nevoie de un sfat…. Imi place de un baiat, a inceput sa imi placa de el de la propriul sau majorat..
La majorat m-a prezentat multor persoane ( din familia lui ) ca fiind prietena lui, tot timpul era cu mine : dansa cu mine, venea la mine la masa, iesea afara cu mine etc.
Noi, ne-am apropiat foarte mult si de cele mai multe ori ieseam afara cu mai multi amici, uneori ramaneam doar noi 2 si tot povesteam diverse lucruri, apoi el a inceput sa-i spuna mamei mele ” soacra ” si tatalui meu ” socru ” ..
De multe ori ma ia in brate si se comporta dragut ( nu e genul lui ) cu mine..
De curand am fost o gasca, ca sa spun asa la un concert, la un moment dat s-a racit afara asa ca am hotarat sa ne plimbam, o prietena si un prieten mergeau ” imbratisati ” mai exact de dupa cap ( sper ca ati inteles la ce ma refer ) , doi amici mergeau pur si simplu, iar eu si cu el mergeam el tinandu-ma de dupa cap, iar eu tinandu-l de la mijloc ( am tot povestit, am cantat impreuna si am ras impreuna ), asa am mers tot „drumul” ..
A si odata eram doar noi doi iar el m-a luat in brate ( ceva gen : http://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=baiatul%20tine%20fata%20cu%20picioarele%20in%20jurul%20taliei%20lui&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=9flUEA1-2dx0SM&tbnid=v6D8bbh8IX3bzM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Ffeelthelifeofthecity.wordpress.com%2Fchapter-8%2F&ei=HbTzU_X4AYWg0QWBk4CgAg&bvm=bv.73231344,d.bGQ&psig=AFQjCNHG_2Vvf5GRg9ytInxjNs-D7fC-YQ&ust=1408566632923556 ) , adica eu eram cu picioarele in jurul taliei lui si cu mainile in jurul gatului sau, dar eu i-am spus sa ma lase jos pentru ca simtem in acel moment o atractie atat de mare incat simteam ca nu ma voi mai putea controla si-l voi saruta.. Tot atunci ne tot prindeam unul pe celalalt de mana, in brate si odata eram ceva gen ” nas in nas ” , dar eu iarasi m-am retras din acelasi motiv..
In aceasta seara ” gasca ” ca venit sa ma conduca, printre ei era si el, el era in fata cu un amic ( o sa-i spun Andy, amicului ) , iar eu eram in spate cu un alt amic (Danny) tot povesteam ( restul gastii era mai departe de noi ) , apoi danny m-a intrebat daca merg cu ei la piscina, iar eu dandu-i un raspuns negativ. El ( tipul de care imi place ) intre timp a venit si m-a luat iarasi de dupa cap, iar eu la randul meu „apucandu-l” cu o mana de mijloc ( eu sunt mai mica de statura fata de el ) , apoi el auzindu-l pe Danny ce m-a intrebat i-a spus ca nu merg ca nici el nu merge , la care eu ” chiar de aceea merg, cine esti tu sa-mi spui ce sa fac ? ” apoi a venit si raspunsul : ” sotul tau ” , eu nelasandu-ma mai prejos : ” si cand am facut nunta ? ” , el : ” adica viitorul ! ” , eu neputand sa ma abtin ( si surprinsa de ceea ce mi-a spus ) ” serios ? ” , el fiind serios cam tot timpul acesta: ” da „, apoi am ajuns iar el vazand becul de la mine a spus ceva de genul : ” „ioi” , e aici soacra ….. ”
Deci, intrebarea mea este ii place de mine ? Sa ma risc cand avem un moment ” romantic ” sa-i fur un sarut ? Sau se comporta asa doar ca suntem buni prieteni ( el nu e genul care a avut o relatie stabila ) , ce as putea sa fac ? ( Inafara sa vorbesc cu el pentru ca asa pot strica totul, eu sunt genul de persoana care lasa baiatul sa faca primul pas, pentru ca mi-e frica sa nu pierd si ceea ce am ). As putea sa-l supun anumitor „teste” ca sa spun asa.. Daca da, care ar fi acelea ?
P.S.: Amandoi suntem singuri.
Si am adus vorba mai sus de un amic ” Andy ” lui ii place de mine, insa, mie imi place de tipul de care am povestit tot mai sus, nu stiu cum sa ma comport sau cum sa vorbesc cu el ca sa nu-l ranesc, mi-e prieten foarte bun, insa este si gelos ” el incearca sa se apropie de mine, iar eu ii sar in brate la …. ” , asta mi-a spus ieri ( suparandu-se pe mine ) , * eu nu stiam ca inca ii mai place de mine * am mai vb. si am mai clarificat unele lucruri si i-am spus ca trebuia sa-mi spuna ce simte si ce il deranjeaza… am mai vorbit cate ceva, insa, azi nu a vorbit de loc cu mine… Ce sa fac ?

( Va rog sa-mi dati daca puteti un sfat pentru ambele cazuri… )
Multumesc din suflet !

Data articol: 16/09/2014