Anonim 1: Buna ziua,Ne-am intalnit acu... - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Anonim 1: Buna ziua,Ne-am intalnit acu…

Sfatulparintilor » Specialist relatii, cuplu, dinamica sexuala » Anonim 1: Buna ziua,Ne-am intalnit acu…

Buna ziua,
Ne-am intalnit acum 3 ani printr-un prieten comun si am discutat o zi. El a venit si m-a cautat dupa 4 zile, prietenul comun i-a zis ca am plecat din tara desi inca eram.
M-a cautat 2 ani, am inceput sa comunicam pe retele de socializare, ne-am indragostit foarte tare. El era mereu suparat pe prietenul comun pt ca eu socializam cu el, pana la urma acesta mi-a facut avansuri, i-am zis iubitului meu si el mi-a zis ca si-a pierdut increderea.
Noi 2 avem o relatie la distanta. Inainte de sarbatori ne-am vazut, a fost totul perfect, apoi a venit din nou in martie.
Mereu mi-a reprosat ca nu il iubesc cu adevarat, eu sunt o persoana mai distanta, nici macar nu l-am imbratisat cand avenit in tara, cred ca ma tem sa imi exprim sentimentele.
In martie au fost tensiuni intre noi si el mi-a zis ca m-a inselat. M-a durut insa am putut sa trec peste. Mi-am dat seama ca asa am realizat cat il iubesc si ca nu e singurul vinovat in intamplarea asta.
Cu toate astea el a ales sa plece si mi-a zis ca imi face rau cu iubirea lui, ca nu o sa mai fim impreuna. La un moment dat mi-a zis ca nu ma mai iubeste, insa ulterior a avut o discutie cu prietena mea si i-a zis ac ma iubeste mult, dar mai bine sa suferim acum decat mai tarziu.

Trebuie sa spun si ca el sufera de niste probleme: o boala si o intamplare ca l-au marcat. Eu sunt singura cu care a vb despre asta, insa nu stiu detalii.

Il iubesc foarte mult, dar nu stiu cum s ama mai apropii de el. Cu cat pun mai multa presiune cu atat il indepartez mai mult. As vrea sa ma stie aproape, insa pe el nu il ating cuvintele. Acum m-a si blocat pe retelelel de socializare, practic a taiat toate puntile. De multe ori mi-a zis ca el are nevoie ca femeia sa faca ptimul pas si ca nu are nevoie de cineva care s aplece cand i se spune. Acum insa parca am respinge foarte dur. Mi-a zis ca el pleaca din relatia ssta ca sa nu imi mai faca rau. Cum sa incerc sa il fac sa ne mai dam o sansa. El agresit, insa si eu am gresit. Nu il pot acuza, amandoi avem nevoie de iertare

Data articol: 12/09/2014