Blogurile culinare romanesti sunt invitate la Festivalul Blogurilor Gustoase - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Blogurile culinare romanesti sunt invitate la Festivalul Blogurilor Gustoase

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Blogurile culinare romanesti sunt invitate la Festivalul Blogurilor Gustoase
Dobrogea

Editia a V-a a Festivalului Blogurilor Gustoase se va desfasura pe Gustos.ro intre 7 aprilie si 19 mai 2014. Evenimentul online dedicat exclusiv blogurilor culinare este sustinut in acest an de brandul Dobrogea.

 

Intreaga blogosfera culinara este invitata sa participe la Festivalul Blogurilor Gustoase, o competitie si un prilej de celebrare a pasiunii pentru gatit la care participa blogurile culinare redactate in limba romana. Festivalul este organizat de Gustos.ro, unul dintre cele mai importante portaluri de gastronomie din Romania, si este mai mult decat o competitie, este o ocazie de intalnire a bloggerilor culinari romani din toate tarile, de afirmare a noilor bloguri culinare, de sarbatorire a prieteniei si a  pasiunii pentru arta culinara.

 

 

Cea de-a cincea editie a Festivalului se desfasoara in perioada 7 aprilie – 19 mai 2014. Exista 5 categorii de concurs: Blog specialist in Aperitive, Blog specialist in Supe si Ciorbe, Blog specialist in Feluri Principale, Blog specialist in Deserturi si o categorie speciala: Blog specialist in Retete cu faina Dobrogea. La finalul competitiei, marele castigator va fi desemnat Blogul culinar al Anului.

 

 

Fiecare blogger isi va spune povestea si isi va face blogul vedeta la Festivalul Blogurilor Gustoase. Astfel, va avea sansa sa castige unul dintre cele 6 premii din competitie, demne de un bucatar sef, constand in electrocasnice premium care ajuta la prepararea mancarurilor gustoase.

 

Inscrierea in competitie se realizeaza pana la data de 4 mai 2014 (inclusiv). Intre 5 mai si 19 mai 2014, blogurile inregistrate vor fi votate de catre comunitatea Gustos.ro si vor primi un punctaj special din partea juriului format din reprezentanti ai Gustos.ro si Dobrogea. Dupa aceasta perioada, intre 20 si 26 mai, vor fi desemnate blogurile castigatoare la categoriile de concurs si marele castigator: Blogul culinar al Anului.

 

 

Gustos.ro si Dobrogea sprijina blogosfera culinara si incurajeaza initiativele pasionatilor de gastronomie. In cadrul Festivalului, blogurile inscrise vor defila pe covorul rosu in fiecare zi in fata celor peste 850.000 de vizitatori unici lunari ai Gustos.ro. Fiecare blog participant va avea o pagina dedicata de promovare a blogului. La finalul perioadei de inscriere, o parte din retetele inscrise vor fi incluse intr-o carte de bucate electronica descarbabila gratuit pentru cititorii Gustos.ro.

 

Mai multe detalii aici.

Data articol: 09/04/2014