Hainutele Disney – in trend si in 2014 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Hainutele Disney – in trend si in 2014

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » Hainutele Disney – in trend si in 2014
zooperkidz.ro

Hainutele inspirate de personajele povestilor Disney raman la moda si in acest an. Ele sunt iubite atat de copii, cat si de parinti sau tineri, care nu dau gres niciodata cu un tricou imprimat cu Mickey Mouse sau cu Minnie Mouse.

 

ZooperKidz.ro

Chiar sfarsitul lunii martie, creatoarea de moda Stella McCartney , care a mai colaborat cu Disney in trecut, a prezentat o noua colectie de hainute pentru copii, inspirata de universul Disney. Colectia are la baza 8 stiluri de haine, care includ rochiile de printesa, sandale, tricouri si adidasi pentru baieti si fete cu varsta cuprinsa intre patru si paisprezece ani.

 

In ceea ce priveste culorile anului 2014, rozul, galbenul si albastrul primeaza cand vorbim despre fashion, mai ales pentru cei mici. Fie ca alegem o combinatie intre cele trei culori sau alegem sa le combinam cu alb sau cu negru, cei mici vor fi mereu in centrul atentiei datorita cromaticii moderne.

 

Piesele de rezistenta Disney din garderoba celor mici difera in functie de varsta. De exemplu, o rochita Minnie Mouse, este perfecta pentru fetitele de pana la 1 an.

In ceea ce ii priveste pe baietei, un compleu Mickey format din bluza si pantaloni este perfect pentru o plimbare in parc.

 

compleu mickey mouse  Rochita Minnie Mouse

 

 

 

Pentru copiii mai mari, clasicele tricouri cu Minnie si Mickey sunt intotdeauna o alegere in pas cu moda, fie ca sunt cu maneca lunga sau scurta, cu anchior sau fara.

Bluza-Minnie-Mouse  Set-tricou-maneci-lungi-si-pantaloni-Mickey-Mouse

 

O tinuta nu poate fi completa fara incaltaminte. Daca optati pentru tricouri simple Disney, acestea se vor asorta de minune cu pantofii sport Minnie Mouse sau Mickey Mouse, care sunt in trend anul acesta.

Pantofi sport Mickey Mouse  pantofi sport Minnie Mouse

Pentru o gama larga de produse de imbracaminte, incaltaminte, accesorii si nu numai descoperiti universul Disney si pe www.zooperkidz.ro. In perioada 7-13 aprilie, ZooperKidz ve invita pe www.sfatulparintilor.ro la concursul „Care este personajul tau Disney preferat?”. Nu trebuie decat sa incarcati o poza in care copilul dumneavoastra sa-si arate dragostea pentru lumea Disney cum stie el mai bine. Noi le vom alege pe cele  mai haioase si creative si le vom premia cu super premii.

 

 

Toate cadourile Disney pentru Paste se gasesc doar pe www.zooperkidz.ro, cu reduceri pana la 30%! Vino acum in magazinul ZooperKidz din Promenada sau pe www.zooperkidz.ro!

 

 

Data articol: 07/04/2014