Atractiile lunii martie la Disney Channel - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Atractiile lunii martie la Disney Channel

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » Atractiile lunii martie la Disney Channel
Disney Channel

Luna martie este plina de surprise la Disney Channel.

 

 

Cloud 9 – Premiera filmului

Sâmbătă, 15 martie, de la 11:30

 

Martie este luna premierei mult-aşteptatului film original Disney Channel Cloud 9, cu Dove Cameron în rolul principal. Tânăra actriţă talentată este cunoscută pentru telespectatorii Disney Channel pentru rolul dublu din serialul de succes Liv şi Maddie.

Acţiunea din Cloud 9 are loc deasupra munţilor acoperiţi de zăpadă în lumea plină de adrenalină a snowboarding-ului competiţional. Filmul original Disney Channel, „Cloud 9”, spune povestea a doi snowboarderi care trebuie să se auto-depăşească pentru a-şi realiza visele. Kayla Morgan este un snowboarder care a fost lăsat baltă de echipa sa şi Will Cloud este un fost campion de snowboard care se zbate să reuşească după ce cariera sa a luat sfârşit.

Hotărâtă să facă performanţă în snowboard, Kayla descoperă în Will un mentor neaşteptat şi realizează că o poate ajuta să evolueaze. Will acceptă fără tragere de inimă planul lui Kayla de a o antrena şi o testează pentru a vedea dacă îi place cu adevărat sportul. Cum cei doi se apropie, Will realizează că poate câştiga statutul de campion si că nimic nu este imposibil.

Dove Cameron joacă rolul lui Kayla, alături de Luke Benward (Fata contra Monstru, Baftă Charlie) în rolul lui Will, filmul este produs executiv de vedeta din filmul Liceul Muzical, Ashley Tisdale şi regizat de câştigătorul premiului Paul Hoen.

Cloud 9 pare să fie hit-ul cel mare al primăverii, aşa că nu rata premiera sâmbătă, 15 martie, de la 11:30.

 

 

Baftă Charlie

Miercuri, 5 martie, de la 18:55

 

Urmăreşte episoadele din serialul Baftă Charlie şi vezi cum evoluează relaţia dintre Teddy şi Beau, în programul special de miercuri, 5 martie, de la 18:55.

În timp ce îl ajută pe Bob cu afacerea, Teddy îl întâlneşte pe Beau (în rolul lui Luke Benward, vedeta din filmul original Disney Channel, Cloud 9).

Oare viitorul sună bine?

 

Urmăreşte cum evoluează prietenia dintre Teddy şi Beau miercuri, 5 martie, de la 18:55

 

 

 

Hoinarul intergalactic – Premiera serialului

Sâmbătă, 29 martie, de la 10:00

 

Pregăteşte-te să ieşi din galaxie, în noul serial animat de comedie de la Disney Channel, Hoinarul Intergalactic, creat şi produs de câştigătorul premiului Emmy, Craig McCracken (Casa Foster pentru Prieteni Imaginari, Fetiţele Powerpuff). Noua comedie prezintă povestea celor mai buni prieteni: călătorul intergalactic veşnic optimist şi binefăcătorul Wander, împreună cu Sylvia, calul iute la mânie, dar loial.

În primul episod numit Măreţul (sâmbătă, 29 martie, de la 10:00), Lord Hater va avea multe de pierdut când dorinţa de control şi de competiţie pune stăpânire pe el şi acceptă provocarea lui Wander să demonstreze cine este cel mai bun din galaxie! Wander şi Sylvia încearcă să înmoaie inima monstrului zburător uriaş al Lordului Hater, aducându-i înapoi oul pierdut. Sylvia trebuie să înveţe să fie delicată şi practică.

Urmăreşte premiera noului serial Hoinarul Intergalactic, sâmbătă, 29 martie, de la 10:00

 

 

Liv si Maddie – Program special

Sâmbătă, 8 martie, de la 16:25

 

Fii alături de Disney Channel luna aceasta pentru a sărbători totul despre Liv şi Maddie, în episoadele consecutive cu gemenele noastre preferate!

Sâmbătă şi duminică, 8 şi 9 martie, se difuzează patru episoade din Liv şi Maddie în fiecare zi, de la 16:25. Este o metodă bună pentru a te aventura împreună cu cele două surori identice care au trăit separat timp de patru ani. După ce s-au reîntâlnit, trebuie să înveţe să se descurce cu viaţa la şcoală, fraţii răutăcioşi şi diferenţele dintre ele!

Urmăreşte noile episoade Liv şi Maddie, sâmbătă, 8 martie şi duminică, 9 martie de la 16:25

 

 

 

 

 

Petrecere cu zâne – Eveniment programat

În weekend-urile 22-23 şi 29-30 martie, de la 15:30

Pregăteşte-te pentru weekend-urile 22-23 şi 29-30 martie pentru minunata Petrecere cu Zâne. În aceste weekend-uri, de la 15:30 vom difuza episoade din serialul Aventurile Zânelor Disney. În aceste episoade fermecătoare, primele trei filme o prezintă pe cea mai bună prietenă a lui Peter Pan, Tinker Bell. Filmele sunt împărţite în trei părţi, cu fiecare episod reprezentând o treime din film. Episoadele prezintă aventurile lui Tink cu Peter şi Căpitanul Hook.

Bucură-te de sărbătoarea de basm, plină de distracţie cu Aventurile Zânelor Disney în fiecare weekend din 22-23 şi 29-30 martie, de la 15:30.

 

 

Intâlnire cu familia Robinson – Premiera filmului

Sâmbătă, 29 martie, de la 11:30

În luna martie avem un film minunat pentru a te destinde şi amuza: Întâlnire cu familia Robinson, un film animat sci-fi, plin de aventură şi distracţie (sâmbătă 29 martie de la 11:30).

Noua animaţie fantastică relatează povestea lui Lewis, un orfan de 12 ani, care încearcă să îşi găsească mama. Lewis este deja un inventator talentat care creează gadgeturi ciudate şi minunate, cum ar fi maşina care face sandwichuri cu unt de arahide şi jeleu. Astfel îi atrage atenţia unui copil ciudat, Wilbur, care crede că este din viitor. Se pare că acesta nu doar se laudă dar îşi doreşte să meargă cu Lewis în timp. Într-un oraş sci-fi ciudat, el va întâlni multe relaţii din viitor dar şi o persoană malefică, numită Băiatul Scos În Rezervă. În film sunt multe descoperiri amuzante şi aventuri precum întâlnirea lui Lewis cu familia Robinson.

Fii pe fază pentru premiera filmului Întâlnire cu familia Robinson, de la 11:30, sâmbătă, 29 martie.

 

 

Ciudăţeni: Ghidul lui Dipper către inexplicabil  – Eveniment programat

Sâmbătă şi duminică, 1 şi 2 martie, de la 15:35

În luna martie le urăm fanilor bun venit în lumea ciudată şi trăznită din Ciudăţeni, Oregon, unde ne întâlnim cu Dipper Pine, care se foloseşte de calităţile sale jurnalistice pentru a rezolva un mister descoperit în vacanţele de vară.

Va fi difuzat un maraton de scurt metraje şi episoade sâmbătă şi duminică, la 15:35.

 

 

 

 

Sofia Întâi: Palatul plutitor – Premieră specială

Sâmbătă, 8 martie, de la 08:45

 

În acest episod special Sofia Întâi: Palatul Plutitor, Sofia şi familia ei pleacă în largul mării pentru o vacanţă regală, de Ziua Femeii, sâmbătă, 8 martie, de la 08:45.

Amuleta Sofiei o transformă într-o sirenă. Ea află că palatul plutitor al familiei ei blochează lumina soarelui, astfel că regatul sirenelor este în pericol. Oare va putea ea să îl mute, cu ajutorul Prinţesei Ariel fără să fie descoperite sirenele? Aventura sub apă introduce un nou personaj, o tânără sirenă, Ooana.

Premiera episodului Sofia Întâi: Palatul Plutitor va avea loc la Disney Chanel, sâmbătă, 8 martie, de la 08:45.

 

 

 

Bambi – Premiera filmului

Sâmbătă, 8 martie, de la 11:30

Povestea clasică Bambi a lui Felix Salter este adusă la viaţă în acest film animat Disney care va avea premiera sâmbătă, 8 martie, de la 11:30. Urmărind viaţa unui cerb tânăr care devine Prinţ al Pădurii, acest film înduioşător este plin de secvenţe de neuitat şi melodii fantastice.

Bambi este unul dintre cele mai longevive şi cunoscute personaje Disney. Este un pui de căprioară adorabil şi iubit de generaţii întregi. Într-un film plin de acţiune, care este la fel de proaspăt şi uşor de urmărit astăzi ca acum 70 de ani, Bambi era doar un pui când mama lui a fost împuşcată de către vânători. Fără ea, el trebuie să înveţe să se descurce singur în viaţă, ajutat de alte animale. Când va sosi vremea, el trebuie să aplice ce a învăţat pentru a-şi salva prietenii de vânători.

Premiera filmului animat va avea loc la Disney Channel, sâmbătă, 8 martie, de la 11:30.

 

 

 

 

 

 

Câinele blogger – Eveniment programat

Luni, 17 martie, de la 15:15

 

Fii alături de Disney Channel în zilele de luni începând din 17 martie, de la 15:15 pentru un episod dublu din Căţelul Blogger, care prezintă situaţii foarte amuzante în care Stan reuşeşte să intre.

Retrăieşte cele mai amuzante momente din serialul Căţelul Blogger intr-un episod dublu în fiecare zi de luni, 17 martie, de la 15:15.

 

 

 

Phineas si Ferb: Misiunea Marvel – Premieră specială

Duminică, 23 martie, de la 08:30

 

Disney Channel

La Disney Channel, luna aceasta, fanii serialului Phineas şi Ferb sunt răsfăţaţi. Premiera Misiunii speciale Marvel are loc duminică, 23 martie, de la 08:30.

După ultimele scheme ale Dr. Doofenshmirtz care elimină accidental puterile unor supereroi cunoscuţi (Spider-Man, Iron Man, Thor şi Hulk), eroii intră în lumea Danville şi se alătură lui Phineas şi Ferb pentru a-şi recupera puterile, îl înving pe Marvel Villains (Red Skull, MODOK, Whiplash şi Venom) şi vor, de asemenea, să îi fure puterea lui Doofenshmirtz şi să salveze Danville de la ultima distrugere!

Fii alături de Disney Channel pentru aventura Marvel, duminică, 23 martie, de la 08:30.

 

 

 

 

 

Data articol: 28/02/2014