laura: buna , acum 7-8 anu unui baiat... - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

laura: buna , acum 7-8 anu unui baiat…

Sfatulparintilor » Specialist relatii, cuplu, dinamica sexuala » laura: buna , acum 7-8 anu unui baiat…

buna , acum 7-8 anu unui baiat ii placea de mine si mie de el el- sa dat la mine timp de 2 ani iar mi-e imi era rusine de el si l-am refuzat desi el stia ca imi place de el. Era prietn cu fratele meu. la un moment dat si-a facut o prietena care venea pe la el dormea la el( stateam la camin si eram si vecini de camera) dimineata pna sa se trezeasca ea venea pe la noi( stateam cu fratele meu in camera) si facea aluzii ca ma place pe mine chiar daca e cu ea . ea era din Iasi el si fratele meu au avut o oferta de munca la Iasi si s-au mutat din bucuresti la Iasi. Fata respectiva s-a mutt si ea fiind din zona respectiva.el in primul an dupa ce s-au mutat de ziua mea m-a sunat si mi-a zis la multi ani ,apoi timul a trecut si aproape in fiecare an pe face book imi spune la multi ani desi eu uitam sa ii zic cand era ziua lui , si nici nu ii multumeam la urarile trmise deoarece intram rar pe internet , erau multe pers care ii ziceau la muti ani.si anult trecut i-a zis .Asa au trecut 7 ani. Fratele meu intre trimp s-a mutat in bacau c munca.El a ramas acolo si acum 3 luni s-a casatorit cu fata respectiva .

Acum o sapatamana la botezul copiilor fratelui meu a venit si el cu sotia . Eu m-am facuut ca nu ii vad stand si la o masa mai in spate . Dar la un moment dat cand eraum cu copilul in barte si dansam , a venit si el sa ii dau copilul si m-a pupat pe obraz .Apoi fiecare a mers la locurile lui. mai tarziu m-a invitat la dans ( era blues) poi in hora s-a pus langa mine , dupaia a puso pe sotia lui langa mine in fine.
El cu sotia lui au plecat mai devreme de la petrecere si si-a luat ramas bun de la lume , eu m-am gandit ca o sa treaca si pe la mine m-am pus cu capul in farfurie sa evit de ciuda , rusine , sau jena nu mai stiu ici eu de ce. A venit si m-a m-a luat de umar dar nu m-am intors ci i-am facut la revedere cu mana peste umar.
Tin sa s pun ca de atunci nu mai am liniste imi apar amintiri de cand eram la camin cu el , cred ca pe atunci tine a ceva la mine , il doresc , si simt ca e perechea mea pe care am pierdut-o , simt ca mi-am pierdut iubirea , poate o sa mai tin la persoane dar ca cu el poate nu o sa ma simt cu nimeni ,.Poate si el are d efacte mai multe ca altii , dar e singurul bait pentru acre pot lupta desi ceva m-a stat toata viatain cale . Acel trac pecare mi se itampla sa il am atunci cand imi dorsc ceva . Ce sa fac sa imi fie bine? Va rog sa imi spuneti cat mai urgent.\

Va multumesc din suflet!

Data articol: 12/10/2013