Anonim: Buna ziua,Am 37 de ani, s... - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Anonim: Buna ziua,Am 37 de ani, s…

Sfatulparintilor » Specialist relatii, cuplu, dinamica sexuala » Anonim: Buna ziua,Am 37 de ani, s…

Buna ziua,

Am 37 de ani, sunt casatorita de 3 ani, il cunosc pe sotul meu de 5 ani si avem un copil de 3 ani. Locuim in Germania, sotul meu fiind german. De comun acord am stabilit sa ne casatorim si sa ramanem in Germania, sotul meu prin natura profesiei sale, lucreaza la un cabinet de avocatura si cunoaste legile Germane , foarte greu si-ar fi gasit un loc de munca in Romania.
Venind aici, eu am renuntat la locul meu de munca, stabil,familia si prietenii mei sunt in Romania. In Germania fiind nu m-am adaptat inca acestei tari, comunic cu familia si prietenii prin internet. Sotului meu ii este greu sa inteleaga ceea ce simt eu fiind in alta tara si imi spune ca nu sunt sociabila si nu imi fac prieteni aici. Mentionez ca invat limba germana singura, a face un curs de limba germana depaseste posibilitatile noastre financiare.
Sotul meu munceste pana tarziu, este acasa la ora 9 seara, eu ma ocup de cresterea copilului si treburile casei.
La sfarsit de saptamana am nevoie de sotul meu, sa petreaca timpul cu copilul nostru si cu mine, eu as prefera sa petrecem timpul impreuna, ca familie si sa mai impartim treburile casei.Sotul meu doreste ca sambata sa se duca la prietenii lui, cu care imparte un hobby, de la ora 13 pana la miezul noptii.
Fiind depasita de situatie, zilnic pana seara tarziu , avand grija de copil si de ce inseamna treburile casei, i-am spus sotului meu ca ar fi bine sa se duca la prietenii lui o Data pe luna.
Eu mi-as fi dorit ca sotul meu sa se duca la prietenii lui pentru cel mult 5 ore, dar hobby-ul , un joc de carti, nu e ceva neserios, nu joaca pe bani, e un joc cu personaje, imi este greu sa explic cum este acest joc, revenind, acest joc presupune 10 ore,ceea ce pentru mine este prea mult.
Atata timp cat am rezistat , sotul meu s-a dus la intalnirile cu prietenii lui.
Ce credeti ca trebuie facut in situatia noastra? Mi-ar fi placut sa-i cunosc prietenii mai bine, si familiile lor dar ei se intalnesc datorita acestui hobby si atunci discuta si ca intre prieteni. Dar un prieten foarte apropiat, sotul meu nu are.
Mai mentionez ca un prieten de-al sotului meu a organizat un brunch pentru un alt prieten, de ziua lui si fiindca ziua sotului meu a fost in aceeasi saptamana, au considerat ca si el poate fi sarbatorit,in acest brunch, nu doar invitat.
Eu m-am opus ca sotul meu sa se duca la acest Brunch, am considerat ca e normal sa-si petreaca ziua de nastere si sfarsitul de saptamana impreuna cu mine si copilul nostru, saptamana trecuta fiind la intalnirea cu prietenii lui. Din cauza aceasta ne-am certat in acest weekend, el considerand ca sunt nedreapta fata de el si ca vreau sa stea cu mine acasa, departe de prieteni, desi i-am explicat ca am nevoie de el.
Copilul nostru este foarte atasat de el, atunci cand se duce la prieteni, copilul intreaba de tatal lui si plange.
Astept cu nerabdare sfaturile dumneavostra.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Data articol: 12/10/2013