: Ma numesc Medea, sunt casatori... - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

: Ma numesc Medea, sunt casatori…

Sfatulparintilor » Specialist relatii, cuplu, dinamica sexuala » : Ma numesc Medea, sunt casatori…

Ma numesc Medea, sunt casatorita cu sotul meu de peste 10 ani si avem un copil. Mama mea e o femeie singura si din aceasta cauza am incercat sa ii fac viata plina de mici preocupari. Vroiam sa aiba grija de copilul meu, asa ca am invitat-o sa vina sa stea la noi in cateva randuri.
Problema e ca am vazut ca e atrasa de sotul meu. Inca inainte de casatoria mea cu sotul meu am vazut un fel de favoritizm al mamei pentru sotul meu, dar l-am pus pe seama ca e mandra de faptul ca ma casatoresc cu el si ca e fericita pentru mine.
Cat a stat in vizita la noi a incercat sa ii atraga sotului meu atentia spre lucruri marunte in legatura cu mine. De fiecare data nu eram imbracata/aranjata frumos, imi spunea tot timpul ca sunt batrana, si ca am celulita pe picioare, desi am 55 kg si ea are in jur de 80 kg.
Am incercat sa o intreb daca asta simte dar a negat vehement, si eu am incercat sa ii spun ca e doar o nentelegere la mijloc. Am considerat-o intotdeauna prietena mea si ii spuneam multe din realizarile/esecurile mele. Totusi de atunci ma simt dezamagita si tradata.Incerc sa trec peste momentul asta dar e foarte greu, tot timpul imi revine in minte. Cum ma sfatuiti sa fac sa pot uita, si sa merg mai departe? Oricum relatia de prietenie pe care credeam ca o am cu ea nu mai poate fi aceeasi.

Data articol: 12/10/2013