OracolScop 16-22 septembrie. Ce spun Cartile Oracol Osho Zen Tarot - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

OracolScop 16-22 septembrie. Ce spun Cartile Oracol Osho Zen Tarot

Sfatulparintilor » OracolScop 16-22 septembrie. Ce spun Cartile Oracol Osho Zen Tarot

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”- .. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

astrocafe.ro

 

Iata mesajele pentru saptamana 16 – 22 septembrie 2013.

 

Berbec – Politica

Mintea ta tot creeaza scenarii, incercand sa manipuleze situatiile si oamenii din jur pentru a obtine ce isi doreste. Priveste-te cu atentie si observa ce rol joci, caci continuand acest joc doar vei avea de pierdut. Adevaratul succes vine la tine prin ceea ce esti. Aminteste-ti sa fii recunoscator si pastreaza o atitudine de smerenie in fata darurilor pe care Universul ti le aduce. Intentiile tale clare, izvorate din inima, capata acum raspuns, iar tu culegi roadele lor. Viata isi revarsa binecuvantarile asupra ta, prin lucruri tangibile. Lasa deoparte orice iluzie legata de lipsuri si accepta lucrurile asa cum sunt: perfecte si abundente.

Taur – Saltul

Energia, puterea si forta te inconjoara in aceasta saptamana dandu-ti un imbold pentru a incepe ceva nou. Asuma-ti riscul si renunta la vechile structuri si limitari care te-au tinut pe loc si vei fi cu adevarat uimit de cata vitalitate iti aduce acest salt inainte. Un bun exercitiu, in aceasta perioada, este meditatia – te ajuta sa treci prin momentele de haos in mod echilibrat si cu luciditate. Stai centrat in momentul prezent, observa si lasa-te ghidat in a manifesta tot ce e mai bun pentru tine. Acum este timpul pentru detalii, pentru frumusetea care-ti taie respiratia si pentru a vedea perfectiunea in ceea ce te inconjoara.

Gemeni – Coacerea

Un proiect, un vis, o intentie e gata sa se materializeze in aceasta saptamana, iar tu esti pregatit sa impartasesti cu lumea exterioara bogatia de care dispui. Acest lucru se poate produce in multe feluri – in munca, in relatia de cuplu, in viata de zi cu zi. Nu trebuie sa faci nici un efort si nici o pregatire speciala. Este pur si simplu momentul potrivit. Chiar daca ai impresia ca navighezi in ape involburate, nu ai nici in motiv de teama. Universul te ghideaza cu blandete catre ape linistite unde pacea, armonia si bucuria isi sunt tovarasi de drum. Lasa-te dus de curent si bucura-te de aventura!

Rac – Constiinta

Dispui de o mare luciditate in prezent, detasat si perfect inradacinat in centrul fiintei tale. Intelegerea existentiala, desavarsita, aflata in armonie cu insasi vibratia vietii, face parte din tine acum. Alege un moment si indreapta-ti atentia catre interior pentru a contempla care este adevarata sursa a puterii din lume – este cea Divina. Cand iei contact in mod constient cu sursa ta de putere, te poti misca inainte cu forte noi si proaspete. De asemenea e important sa restabilesti armonia in relatiile tale, de vreme ce ai cam fost in ultima perioada pe o alta lungine de unda cu ceilalti.

 

 

Leu – Creatorul

Lumina creatoare emana din centrul fiintei tale, iar celor ce vin la tine le oferi darul intelegerii si al integrarii. Tot ceea ce incepi acum, cand intelegerea ta a atins pragul maturitatii, iti va aduce roade, iti va imbogati viata personala, dar si pe a altor persoane. E momentul perfect pentru a-ti manifesta calitatile si experienta dobandita in cursul vietii. Renunta la ideea de a deveni cineva, caci esti deja o veritabila opera de arta a lui Dumnezeu. Tot ce ai de facut este sa realizezi ca esti perfect, si sa constientizezi acest lucru. Fii increzator ca ai un scop unic si special.

 

 

Fecioara – Mintea

Se pare ca in ultima perioada ai fost prins in capcana mintii rationale, intre o multime de argumente si opinii. Incepe sa constientizezi gandurile care iti trec prin minte, caci ele sunt precum un nor care nu te lasa sa cunosti realitatea, sa atingi perceptia spirituala. Doar tu poti alege sa renunti la el si sa iti reamintesti ca esti o fiinta infinita. Rezultatele cu care te confrunti acum nu sunt altceva decat urmarile asteptarilor si ale gandurilor negative. Daca nu iti place ce vezi, e timpul sa schimbi felul in care privesti. Acorda-ti timp sa inveti din greseli si bucura-te de succesul asigurat de aceasta experienta.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 16/09/2013