Shop
Ultimele 100 de articole

Concurs fulger Cartoonito: Povestea preferată a copilului tău

22 iulie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Concurs fulger Cartoonito

Postul de televiziune pentru copii Boomerang a introdus în programul Cartoonito, dedicat preşcolarilor, o serie de poveşti clasice, pe care cei mici o pot urmări împreună cu mămicile şi tăticii începând din luna iulie.

 

    

 

Sfatulpărinţilor.ro şi Cartoonito/Boomerang te invită la concurs în perioada 23-29 iulie 2012. Participă şi tu şi poţi câştiga unul dintre cele trei pachete promoţionale puse la dispoziţie de Cartoonito/Boomerang.

 

Plasuta Boomerang  Palarioare Boomerang Ringo Spike

 

Pachetul 1

1 x plăsuţă Boomerang

1 x pălarioară

1 x pai Scooby Doo

1 x pernuţă Lolly

 

 

Pachetul 2

1 x plăsuţă Boomerang

1 x pălarioară

1 x pai Scooby Doo

1 x pernuţă Spike

 

 

Pachetul 3

1 x plăsuţă Boomerang

1 x pălarioară

1 x pai Scooby Doo

1 x pernuţă Ringo

 

 

Cum participi?

Răspunde la întrebarea “Care este povestea preferată a copilului tău şi de ce?” chiar aici, sub formă de comentariu la acest articol.

Toţi userii care au postat răspunsul intră în tragerea la sorţi ce are loc pe data de 30 iulie 2012.

 

 

Perioadă desfăşurare concurs:

23 – 29 iulie 2012 (inclusiv).

Premiul va fi distribuit de către sponsorul Cartoonito/Boomerang pe durata lunii august către câştigătorii care îl vor revendica.

 

 

Restricţii:

Fiecare poate participa cu un singur comentariu în care poate posta mai multe idei dacă doreşte, însă în lista tragerii la sorţi va intra o singură dată.

 

 

Când sunt anuntaţi câştigătorii:

Câştigătorii vor fi anuntaţi în data de 30 iulie sub formă de articol postat în vitrina site-ului Sfatulpărinţilor.ro.

 

 

 

 

NU UITA!

 

În Lumea poveştilor Cartoonito, copii actori interpretează pe înţelesul celor mici poveşti precum Scufiţa roşie, Jack şi vrejul de fasole, Pinocchio, Petrică şi lupul, Flautul fermecat, Cei trei purceluşi, Uriaşul singuratic, Hansel şi Gretel, Fetiţa cu părul de aur şi cei trei ursuleţi, Lacul lebedelor şi Spărgătorul de nuci. Serialul păstrează poveştile originale şi elementele definitorii ale acestora, dar există şi personaje secundare fără costumaţie, cu care copiii zilelor noastre se pot identifica mai uşor. Noul program le va oferi copiilor exemple amuzante şi educative potrivite vârstei lor, iar părinţilor – modalitatea perfectă de a-i apropia pe cei mici de cele mai iubite poveşti ale lumii.

 

Teo Trandafir, cunoscuta realizatoare şi prezentatoare de televiziune, a acceptat rolul Povestitorului şi este vocea poveştilor. Programul Lumea poveştilor Cartoonito va fi difuzat în fiecare zi a săptămânii de la ora 19:30, în cadrul blocului de programe Cartoonito de la Boomerang.

 

Cartoonito, lansat pe 12 octombrie 2011, este un bloc de programe dedicat preşcolarilor cu vârsta între 3 şi 6 ani, difuzat zilnic la Boomerang de la orele 7:00, 12:00 şi 18:00. Printre serialele de desene animate Cartoonito se numără Banane în pijamale, Baby Looney Tunes, Pufoşii Ha Ha sau Jelly Jamm.

 

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu