Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 28 martie - 3 aprilie - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 28 martie – 3 aprilie

27 martie 2016, , Vizualizări: ...
osho zen tarot

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 28 martie – 3 aprilie 2016.
astrocafe

 

 

 

Berbec – Desavarsirea

Tema centrala la care ai lucrat in ultima perioada, fie ca este vorba despre propria ta peroana sau o afacere sau un proiect, primeste in aceasta saptamana tusa finala ce desavarseste intregul tablou. Fii recunoscator pentru acest moment si accepta ceea ce ai realizat cu atata migala si daruire. Acum e timpul sa te bucuri de finalul acestei etape si sa te deschizi catre a incepe o noua activitate, caci viata fiecaruia este alcatuita dintr-o serie de inceputuri si sfarsituri, urmate insa de noi inceputuri.

 

 

 

Taur – Outsiderul

E posibil in aceste zile sa ai un sentiment ca esti in afara “lucrurilor”, ca nu faci parte din acel ceva pe care ti-l doresti sau ca nu gasesti acel context in care sa te simti inclus. Poate fi comparat cu sentimentul unui copil neajutorat ce nu se simte “suficient de” pentru a fi acceptat. Daca te confrunti cu aceasta situatie te poti intreba care este varsta la care ai experimentat pentru prima oara aceasta stare si sa o privesti apoi prin ochii adultului care esti azi. Acum poti deschide acea usa si sa patrunzi acolo unde iti doreai sa fii de atat timp.

 

 

 

 

Gemeni – Incetinirea

Dupa orice perioada mai agitata vine si o perioada in care lucrurile incetinesc, se relaxeaza si chiar poti experimenta un aparent sentiment de blocaj, daca nu esti atent la energia momentului si te lasi dus ade val. Iata ca aceasta saptamana contine la un anumit nivel aceasta stare de relaxare, care pentru unii poate fi binevenita, iar pentru altii o pacoste, caci le intrerupe ritmul alert. Plimbarea in aer liber este un instrument minunat care te ajuta in aceste zile sa te bucuri de aceasta energie si sa-ti infuzezi organismul cu oxigen.

 

 

 

Rac – Noua viziune

In aceasta saptamana e posibil sa ai o viziune noua in ceea ce priveste existenta ta si ce ai de facut. Provocarea este legata de abilitatea ta de a-i permite noului sa intre in viata ta si de a renunta la acele lucruri pe care le cunosti, le “stapanesti”, si care in acest moment se pot transforma in conditionari ce te blocheaza. E timpul pentru ceva diferit, iar asta nu presupune o ajustare a ceea ce exista deja, ci a face ceva sau a actiona intr-un mod in care nu ai mai facut-o pana acum. Foloseste acest moment de maxim potential.

 

 

 

Leu – Succesul

Capacitatea de a accepta provocarile aparute in viata ta in ultima perioada te conduce catre acel moment in care iti vei celebra reusita si in care vei culege laurii actiunilor tale. Insa si acest moment, ca toate lucrurile, este unul trecator si urmat de altul in care o vei lua din nou de la capat, iar si iar. Succesul este un rezultat firesc, asa cum este si momentul de relaxare/pauza de dupa acesta, iar dependenta creata de oricare dintre acestea doua iti poate aduce, cel mult, regrete. Incearca sa savurezi fiecare moment pana la ultimul strop.

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

astrocafe

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu