Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Enchanted Map pentru saptamana 8-14 februarie - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Enchanted Map pentru saptamana 8-14 februarie

08 februarie 2016, , Vizualizări: ...
enchanted map

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

astrocafe

Iata mesajele pentru saptamana 8 – 14 februarie 2016.

 

 

Berbec – One-Ring Circus

E posibil sa te afli intr-un moment in care iti folosesti gresit puterea. Renunta la nevoia de a controla directia vantului si lasa-i si pe ceilalti sa-si joace rolurile. E inutil sa fii invincibil, sa ai toate raspunsurile sau sa fii salvator. Desi ai fost dezamagit in trecut, si unele experiente ti-au slabit increderea in tine, in ceilalti sau in Dumnezeu, e momentul sa-ti recapeti curajul de a fi tu insuti, de a-ti manifesta iubirea de sine. Greselile sunt parte din tine, din experienta ta de viata, instrumente importante ce te-au ghidat pe drumul tau.

 

 

Taur – Listening

Daca ai impresia ca nu te faci auzit, ca nimeni nu te asculta, ca nu esti aprobat, acum e momentul sa-ti transmiti mesajul in fata lumii. Deschide gura, e timpul ca vocea ta sa fie auzita in sferele tale de influenta. Acum poti spune, si cere, clar ce-ti doresti. Fii atent la ce vrei sa manifesti in lumea materiala, pentru ca s-ar putea sa nu fii de acord cu pretul ce trebuie platit. Alege sa meditezi, sa te relaxezi, sa respiri profund si astfel iti va fi mult mai usor sa primesti cele mai bune raspunsuri in ceea ce te priveste.

 

 

Gemeni – Intention

In acest moment, obiectivele tale sunt atinse iar Universul e pe cale sa-ti aduca un dar, ca dovada ca ai ajuns in punctul pe care ti l-ai propus. Manifesta recunostinta fata de toti cei care ti-au fost alaturi, si te-au ajutat pana acum, caci bunele lor intentii te-au inspirat si te inspira in ceea ce-ti propui si de acum inainte. De asemenea, e posibil sa ai, acum, oportunitatea de a-ti transforma credinta in destin. Credinta ta faureste harta, dar soarta este determinata de modul in care te angrenezi in acesta calatorie.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu