Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 7-13 martie - Sfatulparintilor.ro
Shop

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 7-13 martie

07 martie 2016, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - horoscop vineri

Iata ce va rezerva astrele in saptamana 7-13 martie, potrivit Astrocafe.ro.

 

astrocafe

 

  • Berbec – Se pare ca nu vrei sa lasi nicio piatra neintoarsa, niciun element neanalizat, cel putin nu in prima zi a acestei saptamani. O caracteristica favorabila pentru tine, de altfel, deoarece oportunitatile de dezvoltare se inmultesc, incepand cu 8 aprilie. In schimb, trage cortina (si la propriu, si la figurat) si descopera ceea ce se ascunde acolo – 9 aprilie fiind momentul recomandat pentru a face acest lucru. Fii pregatit pentru a te lasa dus de val – un fel de “mini – vacanta” pe are o meritai… Sunt destul de greu de procesat informatiile care acum vin la tine, cu precadere cele de la sfarsitul acestei saptamani.

 

 

  • Taur – Transformi in arta tot ceea ce atingi. Sansele la fericire se inmultesc, romantismul nu-ti va lipsi si nici bucuriile pe care prietenii ti le fac. Conservatorismul de care esti atat de mandru va deveni motiv de bucurie, in a doua zi a acestei saptamani. Apoi, 9 aprilie este o zi in care vei face totul pentru cei care iti sunt prieteni, mai ales daca acestia iti vor cere ajutorul. Tot atunci se pare ca vei schimba anturajul pe care il frecventezi, intalnind persoane cu care este posibil sa nu ai nimic in comun. Ceea ce vezi este ceea ce se intampla cu adevarat, imaginatia nu iti joaca feste. Evita achizitiile costisitoare la sfarsitul acestei saptamani.

 

 

  • Gemeni – In primele doua zile ale acestei saptamani si mai ales la locul de munca, analizeaza cu mare atentie tot ceea ce pare a fi banal sau usor de rezolvat; este posibil sa descoperi detalii care usor se pot transforma in arme periculoase, pentru tine. Apoi, asteapta-te ca aceasta saptamana si evenimentele care acum au loc in viata ta sa aiba un puternic caracter ocult. Fii pe atat de creativ pe cat poti fi si daca nu ai ocazia de a face acest lucru, atunci creaza-ti-o. Moralitatea sa fie la loc de cinste in viata ta, nu iti permiti sa faci gafe si nici sa ai o imagine sifonata. Se pare ca vei fi foarte receptiv la nevoile celor din jur, dar nu te lasa pacalit atunci cand ceilalti incearca sa te impresioneze.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu