Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop octombrie 2017. Răsturnări de situație și evenimente brutale. Previziuni pentru toate zodiile

24 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro = zodiac = pixabay_com - pesti - fish-2686842

Evenimentul major al lunii este intrarea lui Jupiter în Scorpion, la 10 octombrie 2017. Supranumit „Marele Benefic”, Jupiter este gigantul sistemului solar. Are o foarte bună vizibilitate pe cer, fiind aproape la fel de strălucitor ca Luceafărul (Venus) și, din cele mai vechi timpuri, a insuflat oamenilor bucurie și speranță. În astrologie, Jupiter este planeta optimismului, a bunăvoinței, a încrederii în sine, a șansei, a expansiunii și a înfloririi. Are de-a face cu protectorii și susținătorii, cu libertatea, experiențele noi, orizonturile largi (atât din punct de vedere fizic, cât și mental), voiajele îndepărtate și relațiile cu străinătatea. La nivel macro, Jupiter patronează justiția, legislația, administrația, religia, cultura, învățământul universitar, comerțul exterior, afacerile externe, turismul, granițele, vânătoarea, sportul.
Scorpionul nu este defel o zodie comodă. Orice planetă aflată în zodia Scorpionului devine cumva mai tensionată, mai complicată. Dar dacă este bine susținută, poate beneficia de extraordinara putere de concentrare și tenacitatea Scorpionului, devenind capabilă de mari performanțe. După intrarea în Scorpion la 10 octombrie 2017, Jupiter este destul de bine susținut de panetele lente (Pluto, Neptun și, din decembrie 2017, Saturn). În plus, este cel puțin la fel de important că Jupiter nu se mai află în relații distonante cu niciuna dintre planetele lente. Paradoxal, avem speranțe să ne fie mai bine cu Jupiter în Scorpion decât ne-a fost cu el în blajinul semn al Balanței, unde, din septembrie 2016 și până acum, a stat sub focurile încrucișate ale lui Uranus și Pluto.

Întrarea lui Jupiter în Scorpion este urmată la scurt timp de două conjuncții care îi subliniază natura:
– Jupiter-Mercur, la 18 octombrie 2017;
– Jupiter-Soare, la 26 octombrie 2017.

La nivel macro, conjuncția Soare-Jupiter favorizează în primul rând șefii de state, șefii de guverne, aristocrația, eșaloanele superioare ale sistemelor legiuitoare și religioase, artiștii consacrați: actori, pictori, muzicieni, creatori de modă etc. La nivel personal, conjuncția Mercur-Jupiter îndeamnă la sinceritate, cinste, caritate și dreptate, favorizează munca intelectuală și stimulează cercetările spirituale. Este execelentă pentru negocieri, comerț, drumuri și comunicare. Așadar, partea a doua a lunii octombrie 2017 se scaldă într-o atmosferă veselă, optimistă, entuziastă, exuberantă și constructivă, extrem de binevenită după ce prima parte a lunii se desfășoară sub influența careului Marte-Saturn, care se perfectează pe 11 octombrie. Careul Marte-Saturn poate să aducă perturbări și zbucium politic, agitație, risc de violență, revolte și atentate. Șefii de stat și de guvern, armata sau internele pot trece prin momente de încordare. Poate crește rata accidentelor (mai ales prin ciocnire, cădere, strivire, prăbușire, alunecări de teren), a incendiilor și exploziilor. Sunt posibile cataclisme naturale.

Neptun își bagă și el puțin coada, colateral și mai de departe, semănând dezordine și confuzie. În plus, opozițiile pe care planetele rapide, aflate în tranzit prin Balanță, le formează cu Uranus, pot aduce răsturnări de situație și evenimente brutale și neașteptate. În concluzie: În prima parte a lunii octombrie 2017 se recomandă multă prudență. În schimb, în partea a doua a lunii octombrie, cu cântec și voie bună înainte!

 

Iată previziunile pentru zodii.

 

 

Berbec

Octombrie 2017 ar putea ridica Berbecilor unele probleme de sănătate, mai ales în primele două decade.
Aspectul dificil pe care Saturn îl formează Marte, stăpânul Berbecului, aflat într-o poziție delicată, poate fi îngrijorător dacă ai imunitatea scăzută sau dacă suferi deja de anumite afecțiuni.
În plus, rănirile prin imprudență și episoadele dureroase nu sunt excluse.

 

 

Taur

Dacă ai deja anumite afecțiuni, recomandarea eastrolog.ro este ca în octombrie 2017 să te îngrijești cu mai multă atenție.
Dacă ești în formă, este indicat să eviți excesele sau experimentele, ca să nu apară probleme.
Oricum, luna octombrie arată o preocupare accentuată pentru sănătate, igienă și felul în care arăți și este potrivită pentru inițiativele legate de controale medicale, contacte cu doctori, terapeuți, antrenori etc.

 

 

Gemeni

În octombrie 2017 ar trebui să ai un tonus de înaltă clasă. Planetele rapide se află într-o casă care conferă vigoare fizică și, în plus, formează aspecte bune cu Soarele din harta natală a Gemenilor.
Mai mult, Jupiter începe să se intereseze de sănătatea ta și o va face, într-un sens bun, timp de un an de zile. Încă din octombrie ar putea să apară soluții pentru rezolvarea unor probleme medicale sau ocazii de a-ți îmbunătăți forma sau stilul de viață.

 

 

Rac

Tensiunea nervoasă rămâne destul de ridicată în primele două decade din octombrie 2017 și poate conduce la iritare, grabă, tendințe conflictuale sau risc de accidentări.
Careul dintre Marte și Saturn are efect asupra uneia dintre casele medicale ale Racului, astfel încât este necesară o prudență mărită în chestiunile legate de sănătate. Este indicat să eviți stresul și să te îngrijești.

 

 

Leu

Capacitățile fizice ale Leilor nu se prezintă la cel mai înalt nivel în această perioadă. Resursele sunt oarecum limitate, așa că e bine să nu faci eforturi prea mari sau excese.
Cheia bunăstării fizice a Leilor în octombrie 2017 este echilibrul. Dacă ai un bun echilibru între efort și odihnă, între acțiune și relaxare, dacă ai o bună igienă de viață, te vei simți bine în pielea ta toată luna.

 

 

Citeste horoscopul integral pe EASTROLOG.RO

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu