Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 25-31 ianuarie - Sfatulparintilor.ro
Shop

Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 25-31 ianuarie

24 ianuarie 2016, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Horoscopul lunii

Iata care sunt previziunile astrale pentru saptamana 25-31 ianuarie 2016, potrivit Astrocafe.ro.

astrocafe

         

  • Berbec Vantul schimbarii isi anunta prezenta, segmentul carierei tale fiind cel vizat de aceasta data, in cazul tau. Ceea ce inseamna ca iti poti schimba directia, daca acesta este scopul tau, fara a intampina multe piedici. Aceasta saptamana este o perioada de timp excelenta pentru a corecta conceptiile gresite pe care le ai despre tine insuti si despre imaginea pe care o afisezi lumii. Confuziile pot fi eliminate cu usurinta, in special in primele zile ale acestei saptamani. Este de preferat sa nu te pierzi in meandrele propriei minti, pe 30 ianuarie. De asemenea, in aceeasi zi, evita sa provoci probleme sau duscutii inutile, in societate.

 

 

  • Taur – Dupa cateva saptamani de confuzie, simtita mai mult sau mai putin intens, se pare ca a sosit timpul pentru a decide care sunt planurile de viitor carora le vei dedica energia ta si pentru a privi viata in deplinatatea frumusetii ei. Ceea ce in aceasta saptamana decizi si modul in care acum actionezi reprezinta o marca proprie care iti va ramane caracteristica mult timp de acum incolo. Amprenta energetica pe care acum o lasi tinde spre a ramane definitiva, in special pe 30 ianuarie, o zi a contrastelor, pentru tine. Tot atunci asigura-te ca oferi sprijin celor care au nevoie de acesta si nu ezita a ti-l cere. Ai nevoie ca intre mintea si sufletul tau sa existe armonie.

 

 

  • Gemeni – Iti va fi din ce in ce mai usor sa stii ce ai de facut, de acum incolo. Tot ceea ce pana acum a reprezentat o contradictie sau nu isi gasea raspuns ori rezolvare, incepand cu 25 ianuarie va deveni o certitudine. Daca ai senzatia ca va trebui sa imprumuti ceva pentru a te descurca mai bine, incearca sa faci un inventar a ceea ce deja detii, pentru ca exista mari sanse de a descoperi ca ai la indemana tot ceea ce iti trebuie pentru a-ti continua drumul fara a face noi datorii. Sorteaza-ti cu grija ideile pentru a sti care este cea mai demna de pus in practica – 30 ianuarie este o zi excelenta pentru a face acest lucru. Lasa in urma tot ceea ce pana acum a reprezentat un obstacol, pentru tine.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu