Shop
Ultimele 100 de articole

Zodiile care vor suferi mult în toamna 2017

20 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
toamna - trist - suferinta - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - sad-2042536_1920

Cu toții trecem prin momente de cumpănă pe care le considerăm a fi capitale, dar în urma acestora evoluăm ca persoane și mergem mai departe, având cunoștință de anumite experiențe, care se vor dovedi a fi utile.

În perioada imediat următoare se va observa o stare de tensiune și, chiar dacă apar noi alianțe, vor fi schimburi dure de replici sau lovituri sub centură în ceea ce privește mediul economic, chiar politic și militar.

Evenimentele astronomice sau astrologice din ultima perioadă ne influențează și ni se va pune la încercare încrederea în noi înșine, credințele. Vor fi influențați în mod considerabil bărbații și este nevoie de multă rigoare în tot ceea ce se face.

 

Berbec

Vă planificați strategii noi de viață, ceea ce va duce la ruperea unor obiceiuri vechi. Astfel, pentru cei aflați într-o relație de dragoste sunt șanse mari ca relația actuală să avanseze frumos, iar pentru cei singuri există posibilitatea de a întâlni marea dragoste. Veți merge la medic pentru soluționarea problemelor de sănătate.

Taur

Sunt șanse mari ca în această perioadă să discutați cu cineva despre un contract (achiziționarea unei locuințe), să semnați contracte, să susțineți un discurs. Încercați pe cât posibil să nu spuneți tot ceea ce gândiți persoanelor care au venit de curând în anturajul vostru și luați în calcul posibilitatea unui eșec din punct de vedere financiar, întrucât sunt șanse ca cineva să vă tot amâne.

 

 

Gemeni

Trebuie să rămâneți focalizați pe scopurile pe care vi le-ați propus și să aveți răbdare până ce apar rezultatele dorite. Totuși, nu vă dați cu părerea la adresa unor persoane pe care nu le cunoașteți și nu exagerați cu gesturile de afecțiune. Fiți mai cumpătați, puteți să fiți înșelați cu banii, urmăriți să dați impresia de stabilitate. Sunt șanse mari să vă îndrăgostiți și veți trăi la maximum sentimentele de iubire, noi plăceri.

 

 

Rac

Cel mai important eveniment astrologic al anului 2017, eclipsa solară din august, a activat casa banilor pentru Raci, banii obținuți din muncă proprie. Această poziționare va favoriza întocmirea unui plan de afaceri, a unei strategii financiare eficiente. Sunt șanse mărite de a primi oferte de colaborare, posibilitatea de a vă asocia cu o rudă; este indicat ca nativii Rac să caute noi colaboratori, chiar și pe internet, cu atât mai mult cu cât partenerul le asigură suportul emoțional pentru a face față stresului.

 

 

Leu

Leii au început deja un proces de maturizare în toate domeniile vieții. Cei care nu au schițat un plan de schimbări simt acum o stare de agitație și de neliniște. Este posibil să vă simțiți singuri, pe cont propriu, dar asta nu este o problemă. Este necesar să acționați pentru a pune în practică ceea ce vizualizați, căci în curând veți culege roadele eforturilor depuse. În această perioadă Leii pot să fie ceruți în căsătorie de persoana dragă, pot oficializa relații și sunt provocați în a-și susține opiniile.

 

 

Citeste continuarea pe ZODIACOOL.RO.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu