8 alimente pe care le poti recolta din nou si din nou, in propria casa
Ceapa verde, usturoi, telina sau busuioc. Ce au in comun toate aceste legume? Pot creste din nou din ce ramane dupa ce ai pregatit o salata. Descopera cum sa refolosesti resturile din bucatarie pentru a obtine ingrediente proaspete.
Ceapa verde
Poate creste din nou daca ai lasat cativa centimetri din tulpina pe care, apoi, o pui intr-un pahar cu putina apa, intr-o camera luminoasa.
8 SUPER-ALIMENTE pentru cresterea ENERGIEI. Iata cum sa le folosesti!
Usturoi
Cand usturoiul incepe sa incolteasca il poti pune intr-un pahar cu putina apa. Germenii de usturoi au o savoare mai delicata decat usturoiul matur si pot fi adaugati in salate, paste si alte preparate.
Bok Choy
Restul de bok choy trebuie pus intr-un pahar cu apa intr-o zona bine luminata. In 1-2 saptamani, poti transfera planta din apa intr-un ghiveci cu pamant astfel incat sa ajunga din nou la maturitate.
Morcovi
Partea superioara a morcovului trebuie asezata intr-un vas cu putina apa, de preferat langa o fereastra.
Citeste continuarea: 1 2
Semnificația spirituală a lunii DECEMBRIE . Cum să profităm de granița dintre sfârșit și început