Top 6 cele mai comune vise erotice si semnificatia lor - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Top 6 cele mai comune vise erotice si semnificatia lor

13 mai 2016, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Semnificatia viselor erotice

Te-ai casatorit de ceva vreme si ai o casnicie fericita. Cu toate astea… exista tot felul de vise erotice care-si  fac aparitia si care nu-ti dau pace. Ganduri ciudate te bantuie: daca nu ai o casnicie atat de fericita, totusi, din moment ce visezi la tot felul de lucruri in afara ei?! Dar specialistii ne linistesc: visele erotice sunt ceva perfect normal si nu inseamna ca mariajul tau nu e ok sau ca iti tradezi partenerul in vis. Site-ul Womansday.com reda un top 6 al celor mai des intalnite vise erotice si explicatia lor aferenta.

 

1. Acelasi vis – obsesiv repetitiv

Te bantuie mereu, e la fel si parca e decupat, de fiecare data, respectand un tipar. Marea majoritate a femeilor viseaza, de exemplu, ca fac amor cu o alta femeie si acest vis se repeta la nesfarsit, chiar daca in viata de toate zilele femeile sunt atrase exclusiv de barbati. Un vis erotic al unei femei langa o alta femeie este, de fapt, un semn al unei prietenii foarte puternice – cel putin asa decodifica specialistii visul in cauza. Oricum, un vis erotic cu o alta femeie nu face din femeia respectiva o lesbiana si nici nu ii schimba orientarea sexuala in viata de toate zilele – decat daca si in viata de toate zilele este interesata tot de femei.

 

 

 

2. Visul cu tipul care dispare

Nu te-ai gandit la colegul acela de facultate ani si ani de zile, de ce oare el a inceput sa-ti bantuie visele tocmai acum?! Specialistii te linistesc din nou: nu e cazul sa te inrosesti in obraji, femeile adesea pot avea vise cu fosti prieteni, iubiti sau fosti colegi de scoala cu care chiar n-au avut nimic in comun vreodata. Si daca cumva iti pui intrebarea: nu cumva mai am sentimente pentru el, din moment ce il visez?!

 

 

Citeste continuarea aici.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu